Зустрічайте канали групи Discovery

Мережа Ланет – єдиний кабельний провайдер в Києві, що в 2021 році транслюватиме канали Discovery легально

Зустрічайте канали групи Discovery

Шановні абоненти!

Раді повідомити, що у 2021 році Мережа Ланет є єдиним кабельним провайдером у Києві, який легально транслює такий повний перелік телеканалів групи Discovery.

Захопливі програми, найпопулярніші спортивні протистояння та справжні дива тваринного та рослинного світу – все це на телеканалах групи Discovery. Для перегляду доступні:

Discovery Channel – науково-популярний телеканал, що транслює документальні передачі про науку, технології та історію.

TLC – розважальний телевізійний канал для жінок. Програми на TLC охоплюють такі теми, як мода і стиль життя, кулінарія, виховання дітей, подорожі, весілля і багато іншого.

ID (Investigation Discovery) – тематичний телеканал про криміналістику. Транслюються документальні фільми та програми про розслідування таємничих зникнень, загадкових вбивств та інших злочинів, а також проєкти, засновані на архівних матеріалах, інтерв'ю та реконструкції реальних подій.

Discovery Science транслює програми присвячені науці. Наприклад, про космос, технології, геологію та тваринний світ.

Animal Planet – канал про тварин в безпосередньому середовищі проживання, розповіді про види, занесені до Червоної книги. Також увагу приділяють і домашнім тваринам.

Eurosport 1, Eurosport 2 – канали пропонують глядачам захопливі репортажі про спортивні події світу – такі, як тенісні турніри Великого шолома, велогонки Тур де Франс і автогонки 24 години Ле-Мана. Eurosport – це близько 3000 годин прямого ефіру на рік, і плюс до цього – безліч різноманітних програм і тележурналів власного виробництва, присвячених футболу, тенісу, легкій атлетиці, плаванню та іншим видам спорту. Влітку планується трансляція Олімпійських ігор в Токіо.

Шукайте телеканали Discovery Channel, TLC, ID, Discovery Science, Animal Planet, Eurosport 1 та Eurosport 2 в кабельних пакетах «Baza+» та «Prime+» в цифровій та аналоговій якості, а також в пакеті «Prime+» – HD-версії каналів Discovery Channel, ID, Discovery Science, Animal Planet, Eurosport 1 та Eurosport 2.

Також ці канали доступні для перегляду в IPTV-пакетах «Baza» та «Prime», а саме:

  • TLC – у цифровій якості;
  • Discovery Channel, ID, Discovery Science, Animal Planet, Eurosport 1 та Eurosport 2 – у високій якості HD.

Приємного перегляду!