Де дивитись безкоштовні ефірні канали медіагруп: 1+1, Новий канал, ICTV, СТБ, Інтер, Україна

Як дивитись серіали та передачі безкоштовних ефірних каналів медіагруп

Де дивитись безкоштовні ефірні канали медіагруп: 1+1, Новий канал, ICTV, СТБ, Інтер, Україна

У березні 2021 року чотири українські медіагрупи – StarLightMedia, Медіа Група Україна, 1+1 media та Inter Media Group – вступивши у картельну змову, безпричинно достроково розірвали з Мережею Ланет договори про ретрансляцію їхніх телеканалів, які були укладені на 2021 рік. Як і чому це трапилось, ми розповідали раніше.

Антимонопольний комітет України вже відреагував на узгоджені дії медіагруп та зазначив у своєму офіційному попередньому рішенні, що синхронне безпідставне розірвання договорів може призвести до обмеження конкуренції, а також може бути кваліфіковане як антиконкурентні узгоджені дії суб'єктів господарювання.

Більшість глядачів не знають, що канали чотирьох медіагруп є безкоштовними ефірними телеканалами. Вони монетизуються за рахунок реклами, якою заповнений ефір приблизно на 15%. Глядачі впродовж 1 години перегляду одного з цих каналів дивляться по 9 хвилин реклами. І це без урахування спонсорських згадувань та проявів безпосередньо під час шоу чи передач.

Контент цих телеканалів безкоштовно доступний на різних майданчиках, що дозволяють без додаткових витрат дивитись улюблені шоу та передачі.

Варіант №1 – цифрове ефірне телебачення Т2

Цифрове ефірне телебачення Т2 дає можливість безкоштовно переглядати відеотрансляцію декількох десятків каналів: від 32 до 48 українських телеканалів у залежності від регіону. Достатньо підключити звичайну антену до сучасного телевізора, більшість з яких мають вже вбудований DVB-T2 тюнер. Або ж підключити зовнішній Т2-тюнер для старіших моделей телевізорів.

Які канали можна дивитись з допомогою Т2? 1+1, ICTV, Інтер, Україна, СТБ, Новий канал, ТЕТ, НТН, К1, К2, М1, НЛО TV та інші.

Варіант №2 – YouTube-сторінки телеканалів

Не всім відомо, але більшість телеканалів мають офіційні сторінки на відеосервісі YouTube. На яких розміщують багато контенту власного виробництва, що транслюється в ефірі. Там можна знайти улюблені шоу та серіали.

Для безперешкодного перегляду відеоконтенту в YouTube потрібен перш за все якісний та стабільний інтернет-зв'язок. А гігабітний Інтернет дозволяє дивитись відео на YouTube у максимальній якості, навіть в 4К.

Які канали та шоу дивитись в YouTube?

  • Новий канал: «Від пацанки до панянки», «Де логіка», «Орел і Решка», «ImprovLiveShow», «Хто зверху?», «Ревізор»
  • СТБ: серіали «Кріпосна», «Невірна», шоу «Детектор брехні», «Супермама», «Один за всіх», «Сліпа», «МастерШеф»
  • ICTV: шоу «Антизомбі», «ДизельШоу», серіали «Пес», «Бомба»
  • Україна: серіали «Врятувати Віру», «Жіночий лікар», «Філін-2»
  • НЛО TV: серіали «Екстрасенс», «Швидка», шоу «Мамахохотала», «Check-in Україна»
  • 1+1: серіал «Свати», програми «Світ навиворіт», «Розсміши коміка»
  • 2+2: серіали «Ментівські війни», «Операція “Дезертир”»
  • Інтер: програми «Удачний проєкт», «Позаочі»
  • 36,6: програми «До 36 і більше», «Здорово»

Також маючи якісне інтернет-підключення, ви завжди можете знайти інші способи для перегляду цікавого вам контенту.

Нагадуємо, що згідно з отриманими офіційними листами про розірвання співпраці, Мережа Ланет змушена була припинити трансляцію всіх телеканалів медіагруп.

У зв’язку з цим з 1 травня 2021 року ми цілком оновили послугу платного телебачення. Ми зробили кращі міжнародні телеканали більш доступними, зменшили кількість реклами та суттєво знизили ціну на ТВ-пакети!

Для абонентів Мережі Ланет доступні нові ТВ-пакети:

  • ТВ-пакет Baza, який поєднує високу якість та вигідну ціну. Пакет передбачає доступ до 150+ телеканалів як в кабельному телебаченні, так і в IPTV у сервісі онлайн-телебачення Ланет.TV. Пакет включає кращі міжнародні телеканали, серед яких — Viasat, TV1000, Sony, Discovery, VIP Premier, FOX та інші, при цьому його вартість становить лише 77 грн/30 днів!
  • ТВ-пакет Prime, який надає доступ до понад 180 кращих українських та міжнародних розважальних і пізнавальних телеканалів, серед яких — Discovery, FOX, Viasat, TV1000, VIP Premier, Sony та інші. Пакет доступний як в кабельному телебаченні, так і в IPTV. Вартість ТВ-пакету становить лише 97 грн/30 днів;
  • ТВ-пакет Prime+, який надає доступ до 180+ українських та кращих міжнародних розважальних і пізнавальних кабельних (зокрема і кодованих) та онлайн-телеканалів, серед яких — Discovery, FOX, Viasat, TV1000, VIP Premier, Sony та багато інших. Вартість пакету становить лише 119 грн/30 днів;
  • безкоштовний соціальний ТВ-пакет Promo, що включає понад 100 інформаційних та розважальних українських телеканалів і доступний в кабельному та IPTV.

Підключайте справжнє платне телебачення від Мережі Ланет з кращими міжнародними телеканалами та без надлишкової реклами.