Архів. Нові тарифи, сезон Осінь-2009

Архів. Нові тарифи, сезон Осінь-2009

Шановні абоненти, наша компанія рада представити вам нові осінні тарифи. Ціни, як завжди, знижуються!
Користувачі тарифних пакетів "Lanet" отримають ще більше трафіку, любителі пакетів "Unlim" ще більші швидкості.

- Безлімітні пакети.
Отже, наскільки ж прискорилися Unlim-и? Найпопулярніший пакет "Unlim-110": Ви отримуєте 15 Мбіт/с за 110 грн. Вночі, як завжди, в два рази швидше. Україна, як ви вже звикли під час акції, - 100 Мбіт/с. "Unlim-135" - 20мбіт/с. Далі ще швидше.

- Пакети з обмеженням по трафіку.
"Lanet-110", тут все просто, 110 Гб світового трафіку за 110 грн. Українська, звичайно ж, безлімітний. Швидкість необмежена - 100мбіт/с. Качати можна довго і впевнено.


Нові пакети "Flash".
____________________________________________________



... новинка сезону, нові тарифні плани "Flash". Якщо Ви ще не визначилися зі своїми уподобаннями. Та не знаєте чому ж віддати перевагу: високій швидкості або необмеженого обсягу трафіку - ми можемо запропонувати Вам нове рішення - тарифні пакети "Flash". Ці пакети об'єднують переваги традиційних пропозицій "Lanet" і "Unlim". Відсутність жодних обмежень у споживанні трафіку (так, це безлімітний пакет) і максимальна швидкість доступу до досягнення порогу.

Наприклад: тариф "Flash-110", поріг 30 Гб, швидкість після перевищення порога - 5 Мбіт/с. У цьому тарифі ви отримуєте безлімітний трафік з безлімітним швидкістю 100 Мбіт/с до досягнення обсягу спожитого світового трафіку в 30 Гб, після цього швидкість доступу до Інтернету зменшується до 5 Мбіт/с до закінчення розрахункового періоду. Нічна швидкість, як і в "Unlim" пакетах, в два швидше.
Український трафік, природно, порогу не має, швидкість ЗАВЖДИ 100 Мбіт/с.