Обережно! Шахраї!

Внаслідок дій зловмисників користувачі, які оплачували послуги через «Приват24», перенаправлялись на фішинговий ресурс

Обережно! Шахраї!

Шановні абоненти!

Зверніть увагу: користувачам, які в Особистому кабінеті мали можливість оплачувати послуги через систему «Приват24», цей спосіб оплати тимчасово недоступний. Це пов’язано з тим, що при виборі даної опції користувачі потрапляли на фішинговий ресурс, який перенаправляв на сторонній сайт та міг вчиняти інші зловмисні дії.

Як тільки було зафіксовано таку аномальну поведінку, ми в першу чергу відключили даний функціонал, щоб якомога менше абонентів постраждали від дій зловмисників. Одночасно з цим ми зв’язалися з представниками ПриватБанку, які підтвердили факт стороннього втручання в роботу домену liqpay.com, що призвело до вищевказаної ситуації.

Наразі спільно з фахівцями банку ми працюємо над відновленням нормальної роботи сервісу.

Абонентам, які використовували цей спосіб оплати, радимо перевірити комп’ютери за допомогою антивірусів, а також тимчасово утриматися від використання liqpay.com, щоб не стати жертвою зловмисників.

Перепрошуємо за тимчасові незручності. Як альтернативу радимо використовувати Masterpass або інші способи оплати послуг онлайн в Особистому кабінеті користувача Мережі Ланет. Також сплатити за послуги можна у терміналах і банках.

Дякуємо за розуміння.