Нові канали на Ланет.TV

Користувачі сервісу Ланет.TV отримали доступ до нових каналів

Нові канали на Ланет.TV

Шановні абоненти!

З радістю повідомляємо, що тепер в IPTV-пакети у сервісі Ланет.TV додані нові канали:

  • Fashion One;
  • Mezzo Live;
  • Travel Guide;
  • ТВ-7.

Fashion One – міжнародний телевізійний канал про стиль і розваги. Транслює передачі для сучасних жінок, розповідає про відомих людей, бренди класу люкс, місця відпочинку й найгучніші події на червоних килимових доріжках.

Mezzo Live – французький телеканал, присвячений класичній музиці, джазу, музичному фольклору та балету. Телеканал ретранслює кращі концерти, постановки та виступи з усього світу. Показує ексклюзивні телепередачі як про талановитих артистів-початківців, так і про визнаних зірок сучасності.

Travel Guide – телеканал транслює телепрограми та огляди про подорожі, головні світові курорти та туристичні маршрути.

Шукайте телеканали Fashion One і Mezzo Live в Full HD-якості в пакетах IPTV «Baza» та «Prime», а канал Travel Guide – в Full HD-якості в усіх пакетах IPTV в онлайн-сервісі Ланет.TV.

ТВ-7 – маріупольський телеканал, що транслює як передачі власного виробництва, так і програми інших каналів: інформаційні, пізнавальні, правові, публіцистичні, дитячі, розважальні, культурологічні. Щоденно в ефірі – корисна інформація, присвячена питанням житлово-комунального господарства, безпеки, освіти та медицини, способу життя, дозвіллю, подіям в культурній сфері, технологіям тощо.

Канал ТВ-7 доступний в HQ-якості в усіх IPTV пакетах сервісу Ланет.TV.

Приємного перегляду!