Актуалізація тарифів

Зміна тарифних планів у квітні 2020

Актуалізація тарифів

У зв'язку із зростанням витрат на обладнання та матеріали, необхідні для стабільної роботи мережі та її модернізації, ми змушені переглянути тарифні плани та змінити їх на актуальні. Це плановий процес, покликаний допомагати покращувати якість послуг, що надаються та підтримувати їх на належному рівні, що особливо важливо в умовах підвищеної потреби в доступі до швидкісного Інтернету та ТБ.

Тому повідомляємо: починаючи з розрахункового періоду, який буде відкрито після 01.04.2020 року, архівні тарифні пакети «Рубін+», «Bronze», «Яхонт», «Яхонт Cashback», «Silver+», «Сапфір+», «Корунд+», «Silver+ (-20%)», «Нейтрон+», «Самтел 170», «Unlim-160» будуть змінені на актуальні. Новий розрахунковий період, який настане після 1 квітня, буде відкритий з урахуванням зміни тарифу.

Абоненти, які користувалися послугою Інтернет без кабельного ТБ, будуть переведені на тарифний план «GIG» вартістю 199 грн/30 дн.

Абоненти, які користуються послугою Інтернет і кабельним ТВ-пакетом «Core+» або IPTV-пакетом «Core», будуть переведені на тариф «MIX» вартістю 299 грн/30 дн.

Абоненти, які користуються послугою Інтернет і кабельним ТВ-пакетом «Baza+» або IPTV-пакетом «Baza», будуть переведені на тариф «MIX» вартістю 346 грн/30 дн.

Абоненти, які користуються послугою Інтернет і кабельним ТВ-пакетом «Prime+» або IPTV-пакетом «Prime», будуть переведені на тариф «LUX» вартістю 399 грн/30 дн.

Для абонентів, які користуються тарифами «Fiber neo» та «АТО», вартість тарифного пакету становитиме:

  • «Fiber neo» – 149 грн/30 дн;
  • «АТО» – 99 грн/30 дн.

Також звертаємо вашу увагу, що з нового розрахункового періоду вартість ТВ-пакетів становитиме:

  • кабельного пакету «Core+» та IPTV-пакету «Core» – 97 грн;
  • кабельного пакету «Baza+» та IPTV-пакету «Baza» – 147 грн;
  • кабельного пакету «Prime+» та IPTV-пакету «Prime» – 197 грн.

Також ви можете змінити тарифний план, вибравши оптимальний для вас з переліку актуальних в Особистому кабінеті абонента Мережі Ланет в розділі «Послуги».

Дякуємо за розуміння!