Поповнюйте особистий рахунок – долучайтесь до благодійності!

Тепер ви можете робити благодійні внески в межах акції «Олімпійський Гігабіт» необмежену кількість разів

Поповнюйте особистий рахунок – долучайтесь до благодійності!

Долучайтесь до благодійної справи скільки завгодно разів упродовж акції «Олімпійський Гігабіт». Підключайте акційний тариф «GIGOLYMP», сплачуйте за підключення будь-яку суму від 1 грн та робіть благодійні внески необмежену кількість разів. Кожну гривню, яку ви внесете на свій рахунок до 22 серпня 2021 року, ми перерахуємо у фонд благодійної акції «Олімпійський Гігабіт».

Зібрані кошти ми передамо благодійній організації «Дарунок», яка використає їх для придбання обладнання для Хмельницького регіонального центру з фізичної культури та спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

У Хмельницькому регіональному центрі «Інваспорт» культивуються різні види спорту: від футболу та легкої атлетики до плавання та пауерліфтингу. У центрі займаються різними видами спорту особи з інвалідністю: понад триста спортсменів різного віку – діти, молодь та дорослі.

За весь час існування в Хмельницькому «Інваспорт» підготував та реабілітував не одне покоління спортсменів з інвалідністю. Щороку вихованці центру успішно беруть участь у Всеукраїнських змаганнях, а також представляють Україну на міжнародних чемпіонатах, у тому числі й Паралімпійських іграх, де виборюють призові місця у різних видах спорту.