Мережа Ланет спільно з lifecell запускає нові тарифні плани «Інтернет+Моб»

Користуйтесь високошвидкісним Інтернетом від Мережі Ланет вдома та мобільним Інтернетом в зоні покриття мобільного оператора lifecell, а також обирайте тарифи, що включають мобільний зв’язок.

Мережа Ланет спільно з lifecell запускає нові тарифні плани «Інтернет+Моб»

Разом зі всеукраїнським діджитал-оператором lifecell ми запускаємо комплексні тарифи, що включають як високошвидкісний домашній Інтернет, так і мобільний Інтернет та голосовий зв’язок.

Обирайте пакет «Ксенон+» або «Криптон+», щоб оцінити гігабітну швидкість вдома, мати в запасі 7 Гб мобільного трафіку та здійснювати дзвінки на номери lifecell та інших операторів в межах України.

А з акцією «-25% на комплексні тарифи «Інтернет+Моб» користування цими тарифами буде ще вигіднішим!

Потрібен лише якісний доступу до Інтернету? Замовляйте 10 ГБ мобільного трафіку та домашній гігабіт з тарифом «Аргон» або 6 Гб з мобільного та домашній Інтернет на швидкості 100 Мбіт/с з тарифом «Неон» Щоб перевірити актуальну швидкість підключення, скористайтесь нашим зручним тестом швидкості Інтернету.

Трафік з Facebook, Viber, WhatsApp, Skype та Telegram для планшетів та смартфонів або з мобільних чи веб-версій сайтів соціальних мереж, сайту lanet.ua та додатків lifecell – безкоштовний для всіх тарифних пакетів «Інтернет+Моб».

Підключення комплексного тарифу безкоштовне.

Діючим абонентам Мережі Ланет для зміни тарифного плану необхідно звернутися до Центру обслуговування абонентів Мережі Ланет, щоб отримати sim-карту з новим номером lifecell.

Нові абоненти отримають sim-карту від співробітника монтажної служби Мережі Ланет під час підключення домашнього Інтернету.

Зверніть увагу: якщо ви вже є абонентом lifecell, підключення послуги з використанням уже наявної у вас sim-карти неможливе.

Під фразою «Інтернет будь-де» мається на увазі можливість користування абонентами домашнім Інтернетом від Мережі Ланет та мобільним Інтернетом від lifecell в зоні покриття мобільного оператора.

ТОВ «Мережа Ланет» надає послугу мобільного зв'язку на підставі копії ліцензії серії ДЛ 000311 від 09.03.2016 р., виданої оператору телекомунікацій ТОВ «лайфселл».