Боротьба продовжується: Мережа Ланет подала ще два позови до суду на медіагрупи

Мережа Ланет подала ще дві позовні заяви до суду — на 1+1 media та Inter Media Group

Боротьба продовжується: Мережа Ланет подала ще два позови до суду на медіагрупи

Мережа Ланет продовжує боротись проти необґрунтованого дострокового розірвання договорів медіагрупами. Цього разу ми подали до суду позовні заяви на 1+1 media та Inter Media Group.

19 березня 1+1 media надіслала Мережі Ланет лист про припинення співпраці, згідно з яким ми повинні вимкнути канали медіагрупи 19 травня 2021 року. А відповідно до листа від Inter Media Group, надісланого 20 березня, їхні канали Мережа Ланет має вимкнути 21 травня 2021 року.

Припинення трансляції каналів ще двох медіагруп матиме негативний соціально-публічний ефект, оскільки значна частина українських глядачів, які є абонентами Мережі Ланет, втратить доступ до українського телебачення.

Поданими позовами ми прагнемо добитись рівності та справедливості у стосунках між правовласниками та провайдерами, щоб не допускати обмеження конкуренції та намірів завдати шкоди.

Раніше ми вже подали аналогічні позовні заяви до суду на StarLightMedia та Медіа Групу Україна, які першими надіслали листи про дострокове розірвання договорів.