Мережу Ланет визнано найшвидшим інтернет-провайдером в Україні за версією nPerf

Міжнародний сервіс вимірювання якості підключення до Інтернету підбив підсумки 2018 року

Мережу Ланет визнано найшвидшим інтернет-провайдером в Україні за версією nPerf

15 лютого міжнародний сервіс nPerf, що призначений для вимірювання якості підключення до Інтернету, підбив підсумки 2018 року та визначив найшвидшого інтернет-провайдера.

За результатами вимірювання різних показників було визначено, що саме Мережа Ланет пропонувала своїм абонентам найкращу швидкість для завантаження даних у 2018 році (64.82 Mb/s). Про це йдеться у новині на офіційному сайті nPerf, а також у публікації на сторінці сервісу у Facebook.

За даними nPerf, у 2018 році користувачі здійснили 437,305 перевірок швидкості Інтернету через даний сервіс, тестуючи дев’ять найбільших інтернет-провайдерів України. Мережа Ланет лідирує на ринку з точки зору продуктивності стаціонарних підключень до Інтернету, зайнявши перші місця в тестах на швидкість завантаження (download i upload) та продемонструвавши найменший час відгуку (latency).

Ви також можете перевірити фактичну швидкість доступу до мережі, використавши для цього наш зручний тест швидкості Інтернету.

Повний рейтинг найкращих фіксованих мереж-2018 доступний за посиланням.

Сервіс nPerf створений групою ентузіастів із сектору телекомунікацій в Ліоні (Франція), з метою забезпечити універсальний та надійний інструмент для тестування.

Раніше популярний сервіс Speedtest.net визнав Мережу Ланет єдиним масовим гігабітним провайдером України.