Вигравай 55" телевізор та безліч призів від сервісу Ланет.TV!

Долучайтеся до фінального етапу конкурсу від Ланет.TV на Facebook! Ми розігруємо 2 великі телевізори Romsat з діагоналями 55" та 50", 2 функціональні Android TV-приставки та 184 тижні для перегляду кращих платних телеканалів.

Вигравай 55" телевізор та безліч призів від сервісу Ланет.TV!

Виконайте перші дві умови, щоб опинитись у списку претендентів на 50" телевізор з Android TV-приставкою та 92 тижні підписки на ТВ-пакети.

Для цього:

Виконати умови поточного етапу потрібно до 10 години ранку 12 вересня, а вже о 15:00 у прямому ефірі на Facebook-сторінці Ланет.TV за допомогою random.org серед учасників ми розіграємо фінальні подарунки конкурсу, а саме:

  • 1 місце – 50" телевізор з Android TV-приставкою + підписка на пакет /PRIME на 56 тижнів;
  • 2-10 місця – підписка на пакет «/BAZA» на 4 тижні.

Участь у кожному етапі збільшує шанс на виграш головних призів у фіналі, а саме – 50" телевізора з Android ТV-приставкою та підписки на 56 тижнів на пакет «/PRIME». Кількість згадувань вашого імені буде відповідати кількості етапів, у яких ви взяли участь.

Хочете більше призів? Виконайте додаткові умови, описані нижче, щоб потрапити в окремий список претендентів, серед яких ми розіграємо:

  • 1 місце - 55” телевізор з Android TV-приставкою + підписку на пакет «/PRIME» на 56 тижнів;
  • 2-10 місця - підписку на пакет «/BAZA» на 4 тижні.

Додаткові умови такі:

  • передплатіть пакет «/BAZA» або «/PRIME», або міні-пакет «/VIASAT»;
  • прив'яжіть свій Facebook-профіль до акаунту в сервісі Ланет.TV.

Виконання додаткових умов не лише збільшить кількість призів, котрі можна виграти, але й подвоїть шанси отримати головний приз під час основного розіграшу.

Офіційні правила конкурсу за посиланням.