Інтернет-субвенції в дії: Ланет підключає оптичний Інтернет в селах

Мережа Ланет долучилась до проєкту Мінцифри та прокладає оптичний Інтернет в села та соціальні заклади Рівненської та Хмельницької областей

Інтернет-субвенції в дії: Ланет підключає оптичний Інтернет в селах

Мережа Ланет взяла участь у конкурсному відборі в рамках проєкту інтернет-субвенцій, організованого Міністерством цифрової трансформації України. І станом на листопад 2021 року ми вже побудували оптичні мережі до низки населених пунктів Рівненської та Хмельницької областей. А також підключили в закладах соціальної інфраструктури цих сіл інтернет-зв'язок на швидкості понад 500 Мбіт/с.

Щоб дізнатися актуальну швидкість підключення до мережі Інтернет, ви також можете скористатись зручним тестом швидкості Інтернету.

Ми продовжуємо монтажні роботи з прокладання інтернет-мереж у населених пунктах, на забудову у яких Мережа Ланет виграла конкурс. І вже незабаром ще більше жителів віддалених сіл та громад отримають доступ до швидкісного Інтернету від Мережі Ланет.

Детальну інформацію щодо підключених населених пунктів та соціальних об'єктів, а також щодо швидкості Інтернету можна дізнатись за посиланням.