Додані нові канали

Дивіться більше пізнавальних каналів в ТВ-пакетах Мережі Ланет

Додані нові канали

Шановні абоненти!

З радістю повідомляємо, що тепер в ТВ-пакети Мережі Ланет та в сервіс Ланет.TV додані нові канали:

Fashion box – телеканал демонструє модні новинки, яскраві тренди та дозволяє познайомитися з найкращими світовими дизайнерами. На глядачів чекають ексклюзивні репортажі з червоних доріжок, щотижневі тематичні блоги і зіркові події.

Cartoon network – один із найпопулярніших телеканалів для дитячої аудиторії. Він пропонує велику кількість пригодницьких та розважальних мультфільмів на будь-який смак. Завдяки захопливому сюжету та позитивним персонажам юні глядачі із користю проведуть час, поринувши у фантастичний світ.

360tunebox – телеканал створений для меломанів. В етері транслюються музичні кліпи популярних співаків і виконавців-початківців із усього світу.

Fightbox – спеціалізований спортивний канал, який мовить 24/7. В ефірі транслюються турніри з різних видів єдиноборств із усього світу: змішані бойові мистецтва, кікбоксінг, дзюдо, боротьба, джиу-джитсу, карате, бокс і багато іншого.

Fast&funbox – спортивний телеканал пропонує екстремальні шоу і змагання з усього світу – від автомобільних гонок і мотокросу до сноуборду і скейтбордингу.

Docubox – розважально-освітній канал, що пропонує велику фільмотеку з відзначеними нагородами фільмами, серіали та документальні програми про дику природу, науку, людство та світову культуру з захопливими зйомками в форматі високої чіткості.

Gametoon – канал транслює огляди ігор, турніри (кіберспорт), популярні стріми та багато іншого. У глядачів є унікальна можливість грати в ігри на своїх мобільних пристроях і ділитися балами в прямому ефірі.

Filmbox arthouse – на каналі транслюються роботи видатних світових режисерів, в тому числі Хічкока, Куросави, Фелліні та багатьох інших. Крім класичних стрічок, глядачі можуть насолоджуватися фільмами, представленими на найпрестижніших кінофестивалях, включаючи Канни, Венецію, Берлін, Санденс тощо. Також канал випускає спеціальні програми, присвячені певному творчому руху (німецький експресіонізм, нове румунське кіно та ін.) або роботам окремих режисерів.

Шукайте канали у високій якості в ТВ-пакетах Мережі Ланет та в сервісі онлайн телебачення Ланет.TV або в Android-додатку.