Актуалізація тарифів

Зміна тарифних планів у серпні 2019

Актуалізація тарифів

У зв'язку зі зростанням витрат на обладнання та матеріали, необхідні для стабільної роботи мережі та її модернізації, ми змушені переглянути тарифні плани та змінити їх на актуальні.

Тому повідомляємо: починаючи з розрахункового періоду, який буде відкрито після 01.08.2019 року, архівні тарифні пакети «Соло Гігабіт», «Соло», «Корунд+» будуть змінені на актуальні. Новий розрахунковий період, який настане після 1 серпня, буде відкритий з урахуванням зміни тарифу.

Абоненти, які користувалися послугою Інтернет без кабельного ТБ, будуть переведені на тарифний план «Сапфір+» вартістю 167 грн/30 дн.

Абоненти, які користуються послугою Інтернет і кабельним ТВ-пакетом «Core+», будуть переведені на тариф «Сапфір+» вартістю 226 грн/30 дн.

Абоненти, які користуються послугою Інтернет і IPTV-пакетом «Core», будуть переведені на тариф «Сапфір+» вартістю 214 грн/30 дн.

Абоненти, які користуються послугою Інтернет і кабельним ТВ-пакетом «Baza+» або IPTV-пакетом «Baza», будуть переведені на тариф «Aurum+» вартістю 279 грн/30 дн.

Абоненти, які користуються послугою Інтернет і кабельним ТВ-пакетом «Prime+», будуть переведені на тариф «Aurum+» вартістю 338 грн/30 дн.

Абоненти, які користуються послугою Інтернет і IPTV-пакетом «Prime», будуть переведені на тариф «Aurum+» вартістю 306 грн/30 дн.

Ті, хто користується послугою Інтернет, кабельним ТВ-пакетом «Baza+» та міні-пакетом «Футбол HD», будуть переведені на тариф «Aurum+» вартістю 367 грн/30 дн.

Ті, хто користується послугою Інтернет, кабельним ТВ-пакетом «Prime+» та міні-пакетом «Футбол HD», будуть переведені на тариф «Iridium+» вартістю 399 грн/30 дн.

Також ви можете змінити тарифний план, вибравши оптимальний для вас з переліку актуальних в Особистому кабінеті абонента Мережі Ланет в розділі «Послуги».

Дякуємо за розуміння!