Трансляція транспортних розв'язок Києва на Ланет.TV

Ланет.TV стає ще ближчим до своїх абонентів: в режимі онлайн ви можете спостерігати за ситуацією на великих транспортних вузлах столиці

Трансляція транспортних розв'язок Києва на Ланет.TV

Шановні абоненти!

З радістю повідомляємо, що на Ланет.TV тепер є ряд ТВ-каналів, які в онлайн-режимі транслюють рух на транспортних розв'язках столиці. Ви можете переглядати їх, застосувавши фільтр «Камери» в категорії «Канали» в сервісі Ланет.TV або в додатку. Телеканали представлені у всіх пакетах IPTV і OTT в якості Full HD.

Першим каналом, під час перегляду якого користувачі нашого сервісу могли спостерігати за ситуацією на дорогах, був Ланет LIFE. Паблік цього каналу в Facebook (а саме – «Шулявський міст») став дуже популярним, аудиторія підписників за рік зросла до 18 000, підтвердивши тим самим актуальність та корисність ідеї показувати в режимі реального часу стан справ на великих транспортних точках Києва. Ми вирішили не зупинятися на досягнутому, і тепер подібних каналів у нас 6, і їхня кількість зростатиме.

Зверніть увагу, що деякі канали онлайн-телебачення були перейменовані, а саме:

  • Ланет ACADEM на БІЛИЧІ (трансляція транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги та Великої Кільцевої);
  • Ланет AVENUE на СВЯТОШИН (відеотрансляція Святошинського моста в Києві);
  • Ланет LIFE на ШУЛЯВКА (онлайн-трансляція Шулявського мосту).

Також раді повідомити, що в усі IPTV-пакети в сервісі онлайн-телебачення Ланет.TV додані три нові канали, переглядаючи які ви можете цілодобово спостерігати пряму трансляцію транспортних розв'язок міста Києва.

Відтепер стали доступними такі канали:

  • КОЛІБРІС транслює дорожній рух кільцевою розв'язкою на перетині проспекту Леся Курбаса з вулицями Гната Юри та Володимира Покотило;
  • ПОВІТРОФЛОТСЬКИЙ показує транспортну ситуацію на перетині проспектів Перемоги та Повітрофлотського;
  • ПЕРЕМОГИ – пряма трансляція руху на площі Перемоги, що знаходиться між проспектом Перемоги та бульваром Тараса Шевченка.

Надалі ми плануємо поповнювати цей список ТВ-каналів. Діліться вашими побажаннями з приводу місць, де б ви хотіли спостерігати онлайн транспортну розв'язку, на наших сторінках в Facebook, Instagram, а також в чаті Ланет.TV.

Приємного перегляду!