Додано канали на Ланет.TV

Шановні абоненти! Чудова новина для користувачів сервісу Ланет.TV. Ми збільшили перелік каналів у пакетах «Prime» і «Baza» . Тепер для вас...

Додано канали на Ланет.TV

National Geographic - культура, наука, історія, природа на каналі, створеному «Національним географічним товариством». Усі передачі і фільми, які там транслюються, об'єднані такими тезами: потрібно мислити, не боятися вивчати і бути допитливим.

Nat Geo Wild - документальні фільми та передачі про дивовижний і унікальний світ дикої природи матінки Землі. На глядачів чекає цікава і пізнавальна інформація про флору і фауну, яка нікого не залишить байдужим.

FOX - для любителів кращих зарубіжних серіалів, різноманітність жанрів яких повинен прийти до смаку всім. Особливо будуть раді фани серіалу «Гра престолів», адже канал показує свіжі серії нового сьомого сезону!

FOX Life - популярні серед широкої громадськості серіали, передачі про зірок і моду, реаліті-шоу та інше. Вмикай, щоб не було нудно.

Також абонентам пакету «Prime» доступні канали National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, FOX HD, FOX Life HD.

Перегляд доступний всередині Мережі Ланет абонентам кабельних ТВ-пакетів «Prime+» та «Baza+» . Для входу використовуйте логін і пароль облікового запису Ланет.