Архів. Антивірус Dr.Web з новою функцією "Батьківський контроль"

Архів. Антивірус Dr.Web з новою функцією "Батьківський контроль"

Мережа "Lanet" оголошує про початок надання нової версії послуги інформаційного захисту ПК засобами російської програми Антивірус Dr.Web! Підписка на послугу доступна в трьох тарифних пакетах: Dr.Web Класик, Dr.Web Стандарт і Dr.Web Преміум.

Переваги послуги «Антивірус Dr.Web»

    Надійний захист ПК - тепер ще більше часу можна проводити в Інтернеті, не боячись проникнення на комп'ютер вірусів, троянських програм, руткітів, потенційно-небезпечного ПО, хакерських утиліт, шпигунського і рекламного ПО, під надійним захистом кращого російського антивіруса!
    Економія часу на пошук кращого рішення для захисту ПК - фахівці нашої компанії в ході тестування вибрали Dr.Web - продукт, що максимально задовольняє найсуворішим вимогам до антивірусного захисту.
    Моментальне підключення - підписка на послугу «Антивірус Dr.Web» проводиться на вашій сторінці статистики.
    Оптимальна захист - в процесі підписки Ви самі вибираєте той рівень захисту, який необхідний саме Вам.



протягом терміну дії підписки на послугу Вам гарантовані:
· безкоштовні оновлення вірусних баз і модулів програми Dr.Web (за безкоштовним для Вас внутрішньомережевим трафіком);
· безкоштовні послуги технічної підтримки Dr.Web.

Підпишіться на послугу «Антивірус Dr.Web» на вашій сторінці статистики!

Після активації Вам буде надана посилання для скачування інсталяційного пакету Dr.Web. Запущений виконуваний файл самостійно зробить установку програми і встановить з'єднання з антивірусним сервером, з якого згодом буде отримувати оновлення вірусних баз і програмних модулів. Антивірусний клієнт буде здійснювати моніторинг файлових операцій, сканувати оперативну пам'ять і завантажувальні сектори жорсткого диска, фільтрувати поштові повідомлення. Дбайливе витрачання системних ресурсів, якими так славиться Dr.Web, в поєднанні з багатотисячною вірусної базою, яка оновлюється кілька разів на добу, забезпечать Вашому ПК надійний заслін від вірусів, троянських програм і інших інтернет-загроз.

ВАЖЛИВО! Антивірус Dr.Web забезпечує захист ПК під управлінням Microsoft Windows тільки для 32-бітних систем.

Тарифні пакети Dr.Web:

    Dr.Web Преміум
    Комплексний захист від інтернет-загроз
    15 грн./місяць
    ДОРОЖИТЕ свободою пересування по мережі Інтернет і спілкуванням з друзями? Для активних користувачів Всесвітньої павутини під захистом пакету Dr.Web Преміум віруси, троянські програми, спам і небезпечні сайти назавжди залишаться в минулому.
    - Антивірус
    - Антиспам
    - Веб-антивірус
    - Батьківський контроль
    Dr.Web Стандарт
    Базова захист, посилена антиспамом
    14 грн./місяць
    ЦІНУЄТЕ збереження даних та власний час? Щоб руйнівний вірус не знищив вашу інформацію, а читання пошти не перетворювалося в щоденне чищення скриньку від спаму, подбайте про захист вашого ПК прямо зараз.
    - Антивірус
    - Антиспам
    Dr.Web Класик
    Мінімально-необхідний захист від вірусів
    12 грн./місяць
    ЛЮБИТЕ комфорт, але рідко користуєтеся Інтернетом? Забезпечте Вашому комп'ютеру надійний захист від вірусів, поштових черв'яків, троянських коней і витончених шпигунських програм. Це дозволить заощадити понад 30% на витрати на антивірус!
    - Антивірус

Від обраного тарифного пакету Dr.Web залежить рівень захисту. Dr.Web Преміум забезпечує найвищий рівень захисту.