Архів. 31.10.2009 пункт прийому абонентів мережі працювати не буде

Архів. 31.10.2009 пункт прийому абонентів мережі працювати не буде

У зв'язку з початком епідемії свинячого грипу( A/H1N1) в Україні ми змушені припинити роботу пункту прийому абонентів мережі по суботах. Субота, 31 жовтня, оголошується вихідним днем.

Трохи про захворювання A/H1N1:
Першими ознаками захворювання на свинячий грип є загальні захворювання, погіршення носового дихання. Через три дні після зараження спостерігається різке підвищення температури з явищами інтоксикації, головний та м'язові болі.

Для захисту від свинячого грипу лікарі в першу чергу рекомендують дотримуватися елементарних правил: носити марлеві маски, провітрювати приміщення, проводити вологе прибирання в приміщеннях, уникати місць масового скупчення людей, утриматися від поїздок у громадському транспорті. Також рекомендовано ретельно і досить часто мити руки з милом. Медики радять дотримуватися здорового способу життя, включаючи повноцінний сон, вживання здорової їжі, фізичну активність.

Для профілактики зараження можна приймати вітамін С і ліки-адаптогени: настоянку родіоли рожевої, елеутерокок, лимонник, а також циклоферон у таблетках або альфа-інтерферон у вигляді мазі для носа - вони допоможуть зміцнити імунітет і підвищити загальну опірність організму.

Гаряча лінія Моз щодо інформування про ситуації зі свинячим грипом (044) 200 07 80