Актуалізація тарифів

Зміна тарифних планів у липні 2019

Актуалізація тарифів

Шановні абоненти!

У зв'язку зі зростанням видатків на обладнання та інші витратні матеріали, необхідні для стабільної роботи мережі та її модернізації, ми вимушені переглянути тарифні плани та змінити їх на актуальні.

Тому повідомляємо: починаючи з розрахункового періоду, який буде відкрито після 01.07.2019 року, архівні тарифні пакети «Bronze», «Aramid+», «Рубін», «Протон Турбо-світ x2», «Нейтрон», «Aramid», «Нейтрон+», «Іон», «Соло Гігабіт Турбо-світ x2», «Silver+», «Carbon+», «Соло Гігабіт», «Гіга+ Турбо-світ x2», «Silver» будуть змінені на актуальні. Новий розрахунковий період, який настане після 1 липня, буде відкрито з урахуванням зміни тарифу.

Абоненти, які користувались послугою Інтернет без кабельного ТБ, будуть переведені на тарифний план «Рубін+» вартістю 197 грн/30 дн.

Абоненти, які користуються послугою Інтернет та ТВ-пакетом «Core+», будуть переведені на тариф «Cuprum+» вартістю 209 грн/30 дн.

Абоненти, які користуються послугою Інтернет та ТВ-пакетом «Baza+», будуть переведені на тариф «Aurum+» та пакет кабельного ТБ «Baza+», вартість яких становитиме 279 грн/30 дн. Ті, хто користується послугою Інтернет та ТБ-пакетом «Prime+», будуть переведені на тариф «Aurum+» та пакет кабельного ТБ «Prime+», сумарна вартість яких становитиме 338 грн/30 дн.

Також ви можете змінити тарифний план, обравши оптимальний для вас із переліку актуальних в Особистому кабінеті абонента Мережі Ланет у розділі «Послуги».

Дякуємо за розуміння!