Зміни в наповненні ТВ-пакетів

Зміна частотного плану в кабельному телебаченні після планових технічних робіт

Зміни в наповненні ТВ-пакетів

Шановні абоненти!

Доводимо до відома, що відбулися зміни частотного плану кабельного ТБ, внаслідок чого більше не будуть доступними для перегляду Fashion TV Ukraine, VH1, VH1 Classic, MTV Dance, MTV Rocks, MTV Hits, EU Music, Наш HD, НашеMusic HD, Етно HD, 4ever Music HD, Da Vinci Learning, English Club TV, Lale, ЧП.info та Oboz TV у зв'язку з потребою вивільнення частот під трансляцію інших каналів.

Натомість в пакеті «Core+» з'явився канал Апостроф TV в цифровій якості. А також відтепер канал XSport доступний лише в цифровій якості, а канал Погляд Київщина — в аналоговій і цифровій якостях.

У пакеті «Baza+» з’явився канал Hollywood у високій якості HD, канал Апостроф TV та CINE+ Mix — в цифровій якості, а канал EuroSport 2 — в аналоговій і цифровій якостях.

Також відтепер у пакеті «Baza+» канали XSport, Sony Sci-Fi, FilmBox, AMC, Bolt та Трофей доступні лише в цифровій якості.

Канали Погляд Київщина, TV1000 World Kino та Animal Planet доступні як в аналоговій, так і в цифровій якості в пакетах «Baza+» та «Prime+».

У пакеті «Prime+» канали Апостроф TV, CINE+ Mix та CINE+ Legend транслюватимуться в цифровій якості, а канали Hollywood, CINE+, CINE+ Hit, CINE+ Kids та Eurosport 2 — у високій якості HD.

5 канал та Еспресо доступні в усіх кабельних пакетах Мережі Ланет в аналоговій та HD-якості, а 24 канал – у високій якості HD.

Щоб насолоджуватись переглядом, проскануйте канали в автоматичному режимі

Приємного перегляду!