Знімаємо обмеження швидкості Інтернету на час карантину

На час карантину Мережа Ланет надаватиме Інтернет на максимальній швидкості

Знімаємо обмеження швидкості Інтернету на час карантину

Шановні абоненти!

На період карантину Мережа Ланет намагається створити для абонентів максимально комфортні умови для безпечного перебування вдома. Ми розуміємо посилену потребу в доступі до якісного швидкісного Інтернету під час протиепідемічних заходів, тому, аби ваш відпочинок був приємним, а віддалена робота продуктивною, ми зняли обмеження швидкості Інтернету в Києві. Для користувачів це означатиме, що протягом періоду карантину вони отримуватимуть доступ до мережі на швидкості, що не обмежується умовами їхнього тарифного плану та бонусним трафіком.

Наразі зовнішній трафік досягнув рекордних показників. За 15 днів download зріс на 30%, upload на 50%, а це понад 170 Гбіт/с та 85 Гбіт/с відповідно.

На сьогодні Мережа Ланет має ємність зовнішніх каналів, без урахування кеш-серверів Google та Facebook і приватних паритетів, на рівні 260 Гбіт/с. Тобто, як видно на графіку, ми маємо запас понад 50%.

Звертаємо вашу увагу: на швидкість Інтернету може вплинути технічне обладнання, яке абонент використовує для доступу в мережу. Для перевірки актуальної швидкості підключення скористайтесь нашим зручним тестом швидкості Інтернету.

Закликаємо бути обережними та дотримуватися правил безпеки під час карантину.