Замість аналогового ефірного мовлення: ТБ від Мережі Ланет

31 липня 2018 року в Києві, Київській та Кіровоградській областях буде припинено використання радіотехнології «аналогове телевізійне мовлення».

Замість аналогового ефірного мовлення: ТБ від Мережі Ланет

Уже з 31 липня цього року в Києві, Київській та Кіровоградській областях буде припинено використання радіотехнології «аналогове телевізійне мовлення». В інших областях України аналогове ефірне телебачення планують відключити до 31 серпня 2018 року - саме такі строки передбачені Планом використання радіочастотного ресурсу України, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 9 червня 2006 р. № 815.

Цей процес відбувається в рамках виконання міжнародних зобов’язань України щодо повної відмови від використання частотних ресурсів для аналогового телевізійного мовлення.

Щоб не залишитися без улюблених тв-каналів, Мережа Ланет пропонує вам обрати альтернативу:

  • аналогове кабельне телебачення - (можливість підключити навіть на старих телевізорах; доступ до 74 каналів; не потрібно купувати додаткове обладнання; управління одним пультом);
  • цифрове кабельне телебачення (до 150 каналів, у тому числі в HD якості; при наявності вбудованого тюнера DVB-C - додаткове обладнання не потрібне; можливість переглядати закодовані канали, придбавши картку доступу).

Безумовною перевагою кабельного телебачення від Мережі Ланет є те, що ви отримуєте стабільний якісний сигнал без переплат, адже підключення відбувається безкоштовно, ви сплачуєте тільки абонплату згідно з обраним тарифним пакетом.

Якщо ви уже є нашим абонентом і підключили телебачення від Мережі Ланет, але маєте у квартирі ще один телевізор, який раніше був підключений до аналогового мовлення, наш майстер може під’єднати його до кабелю. Вартість даної послуги залежить від необхідного типу підключення. Аналогове цифрове ТБ підключається на будь-яку кількість телевізорів без доплат.

А для того, щоб мати змогу переглядати улюблені канали будь-де і будь-коли, пропонуємо підключити онлайн телебачення Ланет.TV. Крім того, ця послуга може бути оптимальним рішенням у випадках, якщо через технічні причини ви не можете підключити кабель. Сервіс Ланет.TV - це можливість переглядати на різних пристроях понад 170 каналів, 52 з яких - у форматі Full HD. Послуга доступна при наявності інтернету.

Підключіть телебачення від Мережі Ланет і відкрийте для себе яскравий телесвіт!

Телефонуйте за номером 500-03-03 або замовте безкоштовну консультацію, щоб отримати вичерпну інформацію від наших фахівців.