Потребуємо терміналів Starlink

Звертаємось до усіх, кого це стосується

Потребуємо терміналів Starlink

Ми потребуємо забезпечення терміналами Starlink нас як провайдера для закриття критичних потреб в умовах високих ризиків втрати зв'язності мережі та контакту з ключовими процесами та людьми, що забезпечують підтримку та функціонування мережі для понад 250 000 абонентів в 8 регіонах України. Це Київ та Київська область, Сєвєродонецьк, Харків та Харківська область, Маріуполь, Рівненська область, Хмельницька область та Кам'янець-Подільський, Івано-Франківськ та Калуш, Тернопіль та Тернопільська область та ін.

Наші потреби:

  • Надкритичні. Використання як резервного лінка для віддаленого налаштування обладнання в датацентрах, серверних, важливих вузлах. 10 шт.
  • Критичні. Забезпечення стабільним зв'язком важливого персоналу в прифронтовій зоні. 5 шт.
  • Поточні. Для зв'язку зі скупченнями персоналу в прифронтовій зоні та зв'язку з критичним персоналом по Україні. 10 шт.

Тобто загальна потреба нашої компанії становить 25 шт., з яких надкритично прямо зараз — 5 (Київ, Київська область, Харків, Сєвєродонецьк, Маріуполь).

Ми перебуваємо в тісному контакті з колегами по ринку, тому озвучуємо цю потребу консолідовано та за можливості забезпечення більшої кількості терміналів, ніж потрібно для нашої компанії, cкоординуємо включення в процес й інших провайдерів.

Звертаємось до поточних абонентів Старлінк. Пожертвуйте/продайте нам (українським провайдерам) свої термінали. Ми підтримуємо зв'язок на лінії зіткнення, забезпечуємо людей вільним Інтернетом та телебаченням з чесними новинами.

Провайдери з усього світу, у яких активовані термінали Старлінк, чи потрібні вони вам зараз так, як нам? Просимо про допомогу. Ми є постачальником найшвидшого Інтернету у великих містах України згідно з даними Speedtest® за II і III квартали 2019 (Speed Score™ 129,37).

Українці стоять на стіні і тримають армію мертвих за стіною, допоможіть нам втриматись. Як не синами, то хоч припасами.

Якщо можете — дайте ЗСУ драконів або зробіть так, щоб ворожі не літали.

Якщо ви володієте терміналами і готові нам їх надати чи продати або ж знаєте тих, хто може допомогти нам з їх закупівлею чи отриманням, пишіть на starlinkforlanet@gmail.com.