Архів. Послуга «Гігабітний порт»

Архів. Послуга «Гігабітний порт»

З сьогоднішнього дня «Ланет Нетворк» пропонує послугу «Гігабітний порт» для своїх абонентів. Підключення до гігабітного порту — досягнення максимальної швидкості передачі даних в 1 Гбіт/с.
Абонплата за використання порта — 50 грн/міс.
Одноразово сплачується вартість підключення до порту — 150 грн.

Замовити послугу можуть тільки абоненти на тарифному плані «Експерт+». Сплачувати вартість послуги також можливо частково з бонусного рахунку. Тобто, 40 грн зніматиметься з бонусних коштів, 10 грн — з вашого депозиту.

На гігабітному порту діятимуть ті ж самі обмеження бонусного трафіка. Після використання бонусного трафіка (500 Гб) швидкість обмежиться згідно тарифу (світова 100/20 Мбіт/с, українська 100/100 Мбіт/с). Бонусний трафік витрачається виключно на світові напрямки. Якщо бонус 500 Гб не був використаний, то швидкість в мережі UA-IX становитиме 1 Гбіт/с цілий місяць.

Підключитись або відмовитись від послуги автоматично неможливо - тільки через заявку в нашому офісі. Адміністрація «Ланет Нетворк» залишає за собою право відмовити клієнту в підключенні на швидкості 1 Гбіт/с через технічні умови або відсутність доступних портів.

Замовити послугу «Гігабітний порт» ви можете за телефоном 499-79-68.