Обережно! Шахрайство під виглядом подарунків!

Мережа Ланет попереджає про шахрайство в Інтернеті: невідомі зловмисники з використанням символіки та імені компанії розповсюджують повідомлення про подарунок, а фактично – збирають дані платіжних карток.

Обережно! Шахрайство під виглядом подарунків!

До Мережі Ланет надходять звернення про новий вид шахрайства з метою отримання даних платіжної картки. Абонентам відкриваються спливаючі вікна з інформацією про те, що вони виграли подарунок від Ланет. При переході з банера на сторонній сайт спочатку пропонується оцінити якість послуг, а потім – ввести дані платіжної картки (номер, термін дії, CVV). Нагадуємо, що Мережа Ланет не збирає дані про платіжні картки користувачів. Тож будьте обережні: це – шахрайство!

Звертаємо вашу увагу, що всі комунікації з користувачами ми проводимо через офіційні ресурси компанії: сайт lanet.ua, особистий кабінет користувача та бренд-спільноти в соцмережах, список яких наводимо нижче. Інформацію про всі активності та конкурси, які проводить Мережа Ланет, ви також можете знайти та перевірити на цих ресурсах.

Переходячи за сумнівними банерами, перевіряйте url-адресу сайту, на який потрапляєте. Якщо там вказано не lanet.ua, то імовірність шахрайства висока. Іноді ми скорочуємо довгі посилання через наш внутрішній сервіс і використовуємо адреси у вигляді “https://lanet.io/xxxx”.

Якщо ви побачили сумнівний ресурс чи хочете перевірити інформацію, можете звернутися персонально через офіційні канали комунікації Мережі Ланет: Facebook-сторінку, особистий кабінет користувача, на електронну пошту компанії або за телефоном контакт-центру.

Мережа Ланет не збирає дані про платіжні картки користувачів, а всі платежі за послуги відбуваються виключно через перевірені платіжні системи, перелік яких є в особистому кабінеті абонента.

Офіційні сторінки Мережі Ланет у соцмережах:

https://t.me/lanetua – наш Telegram-канал.

https://t.me/LanetBot – Telegram-бот, який допоможе вирішити питання, що стосуються наших послуг.

https://www.facebook.com/lanetua – Facebook-сторінка Мережі Ланет.

https://www.facebook.com/lanet.tv – сторінка нашого сервісу онлайн-телебачення Ланет.TV.

http://www.youtube.com/c/lanettv – YouTube-канал Ланет.TV.

https://www.facebook.com/lanetplay – сторінка нашої ігрової студії Ланет PLAY.

https://www.youtube.com/c/LanetPLAY – YouTube-канал студії Ланет PLAY.

https://www.instagram.com/lanetua – наш акаунт в Instagram, у якому ми публікуємо фото з життя компанії та новини.

https://twitter.com/lanetua – наш акаунт у Twitter.

Email-адреси, з яких надсилаємо листи: info@lanet.ua (стосовно послуг Мережі Ланет) чи info@lanet.tv (стосовно сервісу Ланет.TV).

Також ми можемо розмістити інформацію в оголошенні в особистому кабінеті користувача: https://my.lanet.ua або на https://rada.lanet.ua/ (спільнота користувачів).

Будьте уважними, перевіряйте інформацію і не вводьте особисті дані у форми на підозрілих сайтах!