Обережно! Шахраї!

Попереджаємо про випадки шахрайства в мережі: зловмисники з використанням символіки та імені компанії Мережа Ланет розповсюджують повідомлення з закликом отримати подарунок, вимагаючи вказати дані платіжних карток

Обережно! Шахраї!

Мережа Ланет отримує звернення щодо випадків шахрайства з метою отримання даних платіжних карток користувачів. Спливаючі вікна на сторонніх ресурсах повідомляють: ви виграли подарунок від Ланет. При переході з банера на сторонній сайт спочатку пропонується пройти опитування щодо якості послуг, а потім – ввести дані платіжної картки (номер, термін дії, CVV) та мінімальний завдаток. Звертаємо вашу увагу, що Мережа Ланет не збирає дані про платіжні картки користувачів. Тож будьте обережні: це – шахрайство!

Усі комунікації з користувачами ми проводимо через офіційні ресурси компанії: сайт lanet.ua, особистий кабінет користувача та бренд-спільноти в соціальних мережах, список яких вказаний нижче. Інформацію про всі активності та конкурси, які проводить Мережа Ланет, ви також можете знайти та перевірити на цих ресурсах.

Переходячи за сумнівними банерами, перевіряйте url-адресу сайту, на який потрапляєте. Якщо там вказано не lanet.ua, то імовірність шахрайства висока. Іноді ми скорочуємо довгі посилання через наш внутрішній сервіс і використовуємо адреси у вигляді “https://lanet.io/xxxx”.

Якщо ви побачили сумнівний ресурс з символікою Мережі Ланет чи хочете перевірити інформацію, ви завжди можете звернутися персонально через офіційні канали комунікації Мережі Ланет: Facebook-сторінку, особистий кабінет користувача, на електронну пошту компанії або за телефоном контакт-центру.

Офіційні сторінки Мережі Ланет у соцмережах:

https://t.me/lanetua – наш Telegram-канал.

https://t.me/LanetBot – Telegram-бот, який допоможе вирішити питання, що стосуються наших послуг.

https://www.facebook.com/lanetua – Facebook-сторінка Мережі Ланет.

https://www.facebook.com/lanet.tv – сторінка нашого сервісу онлайн-телебачення Ланет.TV.

http://www.youtube.com/c/lanettv – YouTube-канал Ланет.TV.

https://www.facebook.com/lanetplay – сторінка нашої ігрової студії Ланет PLAY.

https://www.youtube.com/c/LanetPLAY – YouTube-канал студії Ланет PLAY.

https://www.instagram.com/lanetua – наш акаунт в Instagram, у якому ми публікуємо фото з життя компанії та новини.

https://twitter.com/lanetua – наш акаунт у Twitter.

Email-адреси, з яких надсилаємо листи: info@lanet.ua (стосовно послуг Мережі Ланет) чи info@lanet.tv (стосовно сервісу Ланет.TV).

Також ми можемо розмістити інформацію в оголошенні в особистому кабінеті користувача: https://my.lanet.ua або на https://rada.lanet.ua/ (спільнота користувачів).

Будьте уважними, перевіряйте інформацію та не вводьте особисті дані у форми на підозрілих сайтах!