Надання послуг Інтернету та телебачення в Сєвєродонецьку призупинено

Через постійні бойові дії в місті ми змушені припинити надання послуг

Надання послуг Інтернету та телебачення в Сєвєродонецьку призупинено

Дорогі абоненти!

На превеликий жаль, в обставинах, що склались на сьогодні, ми змушені припинити надання послуг Інтернету та телебачення для абонентів Мережі Ланет у місті Сєвєродонецьк.

Коли 24 лютого 2022 року росія вторглась на територію нашої держави та розпочала активні обстріли українських міст, ми змушені були зупинити роботу усіх Центрів обслуговування абонентів Мережі Ланет. Адже безпека людей в умовах війни — це найвищий пріоритет. Попри це Мережа Ланет продовжувала надавати Інтернет та телебачення для абонентів навіть без оплати послуг. Ми розуміли, наскільки в умовах воєнних дій важливо залишатись на зв'язку з рідними та мати доступ до актуальних новин.

Внаслідок постійних обстрілів та руйнувань критичних об'єктів інфраструктури в Сєвєродонецьку спостерігались проблеми з електроенергією. Це фактично унеможливлювало будь-яку роботу наших працівників. Зрештою через бойові дії постраждали ключові комунікації нашої мережі. А в умовах продовження обстрілів відновити їх практично неможливо. У зв'язку з цим ми фактично не маємо змоги надавати послуги Інтернету та кабельного телебачення в Сєвєродонецьку.

З величезним сумом повідомляємо, що діяльність Мережі Ланет в Луганській області призупинено.