Мережа Ланет — найшвидший український інтернет-провайдер у 2020 році за версією nPerf

Міжнародний сервіс вимірювання якості підключення до Інтернету підбив підсумки 2020 року та оприлюднив найшвидшого провайдера в Україні

Мережа Ланет — найшвидший український інтернет-провайдер у 2020 році за версією nPerf

17 березня міжнародний сервіс nPerf опублікував дослідження швидкості завантаження Інтернету серед українських провайдерів протягом 2020 року. За результатами вимірювання різних показників було визначено, що саме Мережа Ланет пропонувала своїм абонентам найкращу швидкість для завантаження даних у 2020 році (87,08 Мб/с). Про це йдеться у новині на офіційному сайті nPerf, а також у публікації на сторінці сервісу у Facebook.

За даними nPerf, у 2020 році користувачі здійснили 400,935 перевірок швидкості Інтернету через цей сервіс, тестуючи п’ять найбільших інтернет-провайдерів України. Мережа Ланет лідирує на ринку з точки зору продуктивності стаціонарних підключень до Інтернету, зайнявши перші місця в тестах на швидкість завантаження (download i upload) та продемонструвавши найменший час затримки (latency) — 17,88 мс.

Ви також можете самостійно перевірити фактичну швидкість підключення, використавши для цього наш зручний тест швидкості Інтернету.

Повний рейтинг найкращих фіксованих мереж 2020 можна переглянути за посиланням.

Дякуємо, що користуєтесь нашими послугами. Ми вдосконалюємось та рухаємось вперед для вас.