Курс на гігалізацію від Мережі Ланет

Весняна кампанія з поширення гігабітного Інтернету в Києві

Курс на гігалізацію від Мережі Ланет

Мережа Ланет невпинно продовжує працювати над підвищенням рівня послуг, які надає компанія, та втілювати задум щодо поширення гігабітного доступу до мережі Інтернет за оптимальною вартістю. Тому ми розпочинаємо весняну кампанію з гігалізації у Києві.

Нові виклики сьогодення та реалії нашого часу диктують збільшення попиту користувачів на доступ до Інтернету на швидкості до 1000 Мбіт/с. Робота та дозвілля в умовах пандемії продемонстрували, що наразі якісний Інтернет на високій швидкості стає однією з ключових потреб громадян для забезпечення повноцінного сучасного життя.

Дві третини наших абонентів у Києві уже відчули усі переваги користуванням гігабітним Інтернетом. Мережа Ланет в свою чергу й надалі прагне розповсюджувати гігабіт серед користувачів в Києві та займається постійною модернізацію мережі. Наразі більшість наших комутаторів – гігабітні, а всі ділянки мережі розраховані на таку роботу. Як гігабітний провайдер ми готові до зростання навантаження на мережу та сміливо зустрічаємо виклики, які ставить перед нами сучасність.

Ви також можете перевірити свою швидкість підключення до мережі, скориставшись для цього зручним тестом швидкості Інтернету.

З метою подальшого поширення доступу до гігабіту, Мережа Ланет як єдиний український гігабітний провайдер проводить впродовж весни 2021 року Лагідну Гігалізацію. Нові абоненти Мережі Ланет можуть скористатись акційною пропозицією до 31 травня поточного року та відчути усі переваги гігабітного Інтернету.