Зміна тарифів Інтернет на актуальні для клієнтів 7Up

Шановні абоненти! У зв'язку зі збільшенням собівартості послуг ми вимушені переглянути вартість тарифних планів та змінити їх, починаючи з розрахункового періоду, який буде відкрито після 19 лютого 2019 року.

Зміна тарифів Інтернет на актуальні для клієнтів 7Up

Зміна тарифних планів на актуальні відбудеться для абонентів, які користувалися такими тарифами: «Середній», «Оптимальний+», «Старт (7up)», «Пільговий», «Базовий+4IP», «Вільний 7+IP», «Вільний 7», «Базовий+».

Вказані пакети більше не будуть доступні для користування. Починаючи з розрахункового періоду, який буде відкрито після 19.02.2019 року, абоненти, які користуються цими тарифними пакетами, будуть автоматично переведені на актуальний тариф «Fiber neo» вартістю 119 грн/30 дн.

Тариф «Fiber neo» передбачає доступ до мережі Інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с та понад 100 телеканалів у пакеті IPTV «Core» у сервісі онлайн-телебачення Ланет.TV.

Також ви можете самостійно обрати новий тарифний пакет із переліку актуальних в Особистому кабінеті абонента Мережі Ланет у розділі «Послуги». Щоб перевірити актуальну швидкість підключення до мережі, можна скористатися зручним тестом швидкості Інтернету.

Дякуємо за розуміння!