Новорічний GIG — благодійний хід!

Вигравайте три місяці гігабітного Інтернету, круті призи та творіть добрі справи разом з Мережею Ланет

Новорічний GIG — благодійний хід!

Мережа Ланет разом зі всеукраїнською благодійною організацією Дарунок розпочинає акцію Новорічний GIG: ви одержите 3 місяці гігабіту, а виручені кошти підуть на благодійність.

Скориставшись акційною пропозицією та сплативши усього 100 грн за тариф Новорічний GIG, ви отримаєте доступ до Інтернету на швидкості до 1000 Мбіт/с та онлайн-телебачення (понад 150 каналів) протягом 90 днів. 100% вартості акційного тарифу Мережа Ланет перерахує у фонд Хмельницької міської дитячої лікарні. Кошти будуть використані для придбання обладнання в дитяче реанімаційне відділення.

Але це не єдиний спосіб відчути новорічну атмосферу сповна та зробити добру справу: на Facebook та Instagram-сторінках Мережі Ланет проходять конкурси, під час яких ви можете виграти тариф Новорічний GIG, круті призи, а за кожен лайк, репост та коментар БО Дарунок отримуватиме по 1 грн.

Усього буде 3 етапи конкурсних активностей. На кожному з них — 24.12, 04.01 та 14.01 — розігруватимуться по 100 підключень/переходів на тариф Новорічний GIG та тематичні призи.

Призи 1-го етапу: ялинки преміум Смерека, смарт-годинник Samsung Galaxy Watch Active та смартфон Xiaomi Mi 10Т 8/256GB.

Призи 2-го етапу: PlayStation 4 Pro та кавомашина DELONGHI ECAM 22.360 B.

Призи 3-го етапу: ігровий монітор 24.5" Asus ROG Strix, бездротові навушники HyperX Cloud Flight S Black, робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO 950 Black та робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop P.

Замовити тариф можна тут.

Конкурс у Facebook

Конкурс в Instagram

Творімо добро разом!