Мережа Ланет забезпечує співробітників спеціальними засобами індивідуального захисту

Компанія закупила спеціальні засоби захисту для співробітників монтажного відділу, які займаються підключенням абонентів та ремонтом мережі

Мережа Ланет забезпечує співробітників спеціальними засобами індивідуального захисту

Як повідомлялося раніше на сайті, Мережа Ланет докладає зусиль, спрямованих на захист як працівників компанії, що контактують з абонентами, так і самих абонентів. З метою запобігання поширенню коронавірусу, прагнучи й надалі надавати максимально якісні послуги та унеможливити контактне зараження вірусом COVID-19, монтажна служба отримала в розпорядження такі засоби спецзахисту:

  • Респіратори зі ступенем захисту Р3, що укомплектовані двома хімічними фільтрами зі спеціальними роз'ємами. Призначені для використання в промисловості, сільському господарстві, на будівництві та АЗС, для наукових досліджень чи побутового використання. У змінних хімічних фільтрах використовується активоване вугілля високого класу від кращого світового виробника сорбентів для хімічних фільтрів. Фільтри респіратора змінюватимуться регулярно відповідно до норм.
  • Окуляри, що щільно прилягають до обличчя. Вони виконують функцію бар'єру між слизовими оболонками та вірусами. Спеціалісти монтажної служби носитимуть їх у транспорті, вдома у абонентів чи на об'єкті, а також у місцях скупчення людей.
  • Резинові рукавички, що будуть особливо актуальними саме під час виконання робіт у абонентів і в під'їздах, а також під час переміщення на громадському транспорті.
  • Бахіли, якими спеціалісти монтажного відділу користуються вже давно, і які використовуватимуть й надалі щоразу, коли входитимуть в квартиру до абонента.
  • Антисептичні засоби та дезінфектори. Після виконання робіт або за потреби використання у інших обставинах (робота з обладнанням, поїздка в транспорті тощо) наші співробітники оброблюватимуть спецрозчинами руки, рукавички, окуляри та респіратор.

Зі свого боку ми прагнемо докладати максимум зусиль, спрямованих на протидію поширенню зараження, та продовжувати надавати послуги високої якості. Закликаємо вас берегти себе, слідкувати за дотриманням правил гігієни та зберігати спокій.