Ланет поруч: спецумови тарифів для наших абонентів, які виїхали з Сєвєродонецька після 24.02.2022

Користуйтесь послугами 3 місяці без абонплати у кожному населеному пункті зони покриття Мережі Ланет

Ланет поруч: спецумови тарифів для наших абонентів, які виїхали з Сєвєродонецька після 24.02.2022

Дорогі абоненти!

Щоб підтримати наших користувачів, які були змушені покинути власні домівки Сєвєродонецька після повномасштабного вторгнення росії 24 лютого 2022 року, ми започаткували програму підтримки та створили спеціальний тариф «Я — Сєвєродонецьк».

Якщо ви користувались нашими послугами у Сєвєродонецьку впродовж 2022 року, а після 24 лютого переїхали у більш безпечний регіон країни, який знаходиться в зоні покриття Мережі Ланет, ви можете скористатись спеціальними умовами тарифу «Я – Сєвєродонецьк». Тарифний план передбачає безкоштовне користування впродовж 3 місяців Інтернетом та телебаченням.

Пропозиція діє для абонентів Мережі Ланет із Сєвєродонецька, які:

  • тільки планують підключення наших послуг на новому місці;
  • вже підключили звичайний тариф на новому місці, але хочуть скористатись пільгою;
  • проживають у помешканні з активним підключенням Мережі Ланет на звичайному тарифі.

Дізнавайтесь деталі та скористайтесь спеціальною пропозицією за посиланням.Для перевірки можливості підключення послуг за вашою адресою переходьте в розділ сайту Карта покриття або звертайтесь до наших фахівців за номером телефону в регіоні вашого проживання чи напишіть нам в соцмережах.

Ми підтримували наших абонентів в Сєвєродонецьку з перших днів повномасштабної війни, продовжуючи надавати Інтернет та телебачення навіть без оплати послуг. Адже розуміли, що можливість залишатися на зв'язку з рідними та мати доступ до актуальних новин — надзвичайно важливі під час воєнного стану.

На жаль, наприкінці травня 2022 року Мережа Ланет була змушена заявити про припинення надання послуг у місті — в умовах постійних обстрілів та активних бойових дій, а також руйнування ключових комунікацій мережі, ми фактично не могли забезпечувати інтернет-зв'язком жителів Сєвєродонецька.

Цей спеціальний тариф — наш спосіб сказати: «Тримайтесь, ми поруч з вами і підтримуємо вас».