Всеукраїнська школа онлайн з Мережею Ланет

Мережа Ланет долучається до проєкту «Всеукраїнська школа онлайн», що стартує 6 квітня

Всеукраїнська школа онлайн з Мережею Ланет

6 квітня 2020 року о 10:00 для учнів 5-11 класів стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн». Це уроки з 11 предметів (українська мова, українська література, історія України, всесвітня історія, англійська мова, фізика, алгебра, геометрія, біологія, географія, хімія), які за визначеним розкладом транслюватимуть українські телеканали та YouTube-канал Міністерства освіти та науки.

За кожним класом закріплений окремий канал. Абоненти Мережі Ланет та їхні діти зможуть переглядати уроки в кабельних пакетах «Core+», «Baza+», «Prime+» та IPTV-пакетах «Core», «Baza» та «Prime» на таких телеканалах:

  • 5 клас – ПлюсПлюс та 112 Україна;
  • 6 клас – ZOOM;
  • 7 клас – 5 канал;
  • 8 клас – Індиго та УНІАН;
  • 9 клас – Рада та UA: Культура;
  • 10 клас – UA: Перший;
  • 11 клас – М1.

Уроки для 7 класу, а також для всіх інших класів зі списку, можна переглядати також і на YouTube-каналі МОН. Користувачі Інтернету від Мережі Ланет можуть переглядати контент у високій якості без затримок і завад, як на рівні локальної мережі, адже ми використовуємо Google-кеш, що дозволяє користувачам швидше завантажувати сторінки.

Переглядати уроки можна і у сервісі онлайн-телебачення Ланет.TV. Якщо хтось з ваших знайомих, друзів або родичів не користується послугами Мережі Ланет, розкажіть їм про сервіс Ланет.TV, а також передайте промокод teleurok, активувавши який, можна отримати 50 грн на основний та 50 грн – на бонусний рахунок. Цих коштів вистачить, щоб замовити на 5 тижнів підписку на пакет /CORE, де є канали, які транслюватимуть уроки в прямому ефірі під час карантину.

Промокод діє до 01.07.2020 для нових користувачів і для тих, хто раніше не мав платних підписок на Ланет.TV.