Зміна тарифних планів для абонентів у Сєвєродонецьку

У зв'язку із продовженням ретрансляції каналів 1+1 media, Inter Media Group та StarLightMedia актуалізуємо ТВ-пакети та тарифні плани

Зміна тарифних планів для абонентів у Сєвєродонецьку

У травні ми були змушені повністю оновити тарифні пакети кабельного телебачення та IPTV Мережі Ланет у зв'язку із достроковим розірванням договорів чотирьох українських медіагруп. Нові пакети телебачення, вільні від каналів медіагруп, ми наповнили кращими міжнародними мовниками та суттєво знизили вартість. Наші абоненти отримали можливість впродовж місяця користуватись оновленими ТВ-пакетами.

Мережа Ланет продовжувала боротись за відновлення договорів з медіагрупами, адже ми розуміємо важливість доступу до українського контенту жителів Сєвєродонецька. До нас зверталися абоненти з численними проханнями повернути українські телеканали у мовлення Мережі Ланет.

Після тривалих перемовин нам вдалось досягнути попередніх домовленостей з 1+1 media, StarLightMedia та Inter Media Group. Тому для абонентів Мережі Ланет у Сєвєродонецьку будуть доступні телеканали 3-х з 4-х медіагруп. У зв'язку з цим з наступного розрахункового періоду, який почнеться після 10 червня, відбудеться переведення абонентів на нові тарифні плани.

Вартість нових ТВ-пакетів буде нижчою у порівнянні з цінами, які були озвучені на пакети 2021 року. На формування ціни вплинуло те, що у ТВ-пакети повернено канали 3-х із 4-х медіагруп.

У зв’язку зі зміною ТВ-пакетів відбудеться актуалізація послуг для дійсних абонентів, починаючи з наступного розрахункового періоду, який буде відкрито після 10.06.2021. Переведення на актуальні тарифні плани відбудеться автоматично згідно з поточним підключення або на вибраний абонентом тариф з переліку доступних. Більш детальна інформація буде надана шляхом персонального інформування.

Дякуємо, що обрали Мережу Ланет.