Новорічний MIX: швидкісний Інтернет, цінні подарунки та благодійність

Благодійність у новорічні свята: замовляйте вигідне підключення швидкісного Інтернету+ТБ, вигравайте цінні призи та допомагайте онкохворим дітям

Новорічний MIX: швидкісний Інтернет, цінні подарунки та благодійність

Творити справжні дива може кожен, ще й отримуючи приємні бонуси для себе. Мережа Ланет спільно з благодійним фондом Таблеточки проводить акцію «Новорічний MIX».

Замовляйте акційний тарифний план та користуйтесь усіма перевагами швидкісного Інтернету та якісного ТБ впродовж пів року за надзвичайно вигідною ціною. З кожного підключення акційного тарифу будуть перераховані 59 грн у благодійний фонд Таблеточки для допомоги дітям, які хворіють на рак.

Замовити один з акційних тарифів ви можете за посиланням.

Окрім того, в період дії акції у вас є можливість поринути у надзвичайну новорічну атмосферу та виграти чудові подарунки. З 07.12.2021 по 11.01.2022 на офіційних сторінках Мережі Ланет у Facebook та Instagram проходитимуть тематичні конкурси. Не втрачайте такої можливості та беріть участь у конкурсах, щоб виграти акційний тариф «Новорічний МІХ» та цінні призи, а саме – ялинки Преміум 2,1 м, гриль TEFAL OptiGrill+ XL, смартфон Apple iPhone SE 64GB, телевізор Xiaomi 55" 4K.

Кожен лайк, коментар та репост конкурсних дописів у Facebook та Instagram конвертується в 1 грн. Зібрані під час конкурсів кошти будуть передані до фонду Таблеточки.

Конкурс у Facebook

Конкурс в Instagram