Зміна вартості тарифів у травні 2019 року

Шановні абоненти! Зверніть увагу: у зв'язку зі збільшенням собівартості послуг ми вимушені переглянути вартість тарифних планів та змінити їх, починаючи з розрахункового періоду, який буде відкрито після 1 травня 2019 року.

Зміна вартості тарифів у травні 2019 року

Зміна тарифних планів на актуальні відбудеться для абонентів, які користувалися такими тарифами: «Titan», «Кварк», «Трио», «Дельта Скорость x2», «Турбо old», «Турбо», «Лептон», «Дельта», «Йота Скорость x2», «Iron», «Тета СГ».

Вказані пакети більше не будуть доступні для користування. Починаючи з розрахункового періоду, який буде відкрито після 01.05.2019 року, абоненти, які підключалися за вищевказаними тарифними пакетами, будуть автоматично переведені на актуальні:

  • абоненти, які користуються послугою Інтернет без підключення кабельного ТБ, будуть переведені на тариф «Iron+» вартістю 99 грн/30 дн.;
  • абоненти, які користуються послугою Інтернет та ТВ-пакетом «Core+», будуть переведені на тариф «Silver+» вартістю 139 грн/30 дн.;
  • абоненти, які користуються послугою Інтернет та ТБ-пакетом «Baza+», будуть переведені на тариф «Silver+» та пакет кабельного ТБ «Baza+», сумарна вартість яких становитиме 168 грн/30 дн.

Також ви можете самостійно обрати новий тарифний пакет із переліку актуальних в Особистому кабінеті абонента Мережі Ланет у розділі «Послуги».

Дякуємо за розуміння!