Розігруємо 4K телевізор, Sony PlayStation 4 Pro, смартфон та місяці послуг Мережі Ланет.

На Facebook-сторінці Мережі Ланет стартував великий конкурс. Вигравайте призи та приєдруйтесь до благодійної акції!

Розігруємо  4K телевізор, Sony PlayStation 4 Pro, смартфон та місяці послуг Мережі Ланет.

Беріть участь у конкурсі на Facebook-сторінці Мережі Ланет, та вигравайте ТВ-приставки, роутери, смартфон Xiaomi Mi Note 10, ігрову консоль Sony PlayStation 4 Pro, величезний 4K телевізор та місяці безкоштовних послуг від Мережа Ланет​. Але сюрпризи отримають не лише учасники акції! Цього разу новорічне диво здійсниться ще й для діток, які потребують допомоги на лікування. За кожен лайк та репост конкурсного допису ми надсилатимемо по 1 грн до фонду «Таблеточки».

Умови для участі:

1. Вподобати сторінку Мережа Ланет;

2. Поставити лайк допису про конкурс та поширити його на своїй сторінці (публікація має бути відкрита для всіх);

3. Написати в коментарях, що ви хочете виграти або новорічне побажання (можна залишити лише 1 коментар).

Розіграші відбуватимуться 18 та 27 грудня (2-й етап і фінал) о 15:00 в прямому ефірі на нашій сторінці у Facebook та на каналі «Ланет LIVE» у сервісі Ланет.TV, а переможців визначимо за допомогою random'у.

Призи конкурсу:

  • 1 етап – смартфон Xiaomi Mi Note 10, ТВ-приставка Xiaomi TV Mi box S, роутер ASUS RT-AC66U та місяці послуг від Мережі Ланет;
  • 2 етап – телевізор Xiaomi Mi TV UHD 4S 43", ТВ-приставка Xiaomi TV Mi box S, роутер ASUS RT-AC66U та місяці послуг від Мережі Ланет;
  • Суперфінал – телевізор Xiaomi Mi TV UHD 4S 55" та ігрова консоль PlayStation 4 Pro 1TB в комплекті з грою Death Stranding!

Бажаємо успіху!