Інтернет за технологією PON в Івано-Франківську

Відтепер абоненти Мережі Ланет у місті Івано-Франківськ мають змогу підключити оптичний інтернет за технологією PON у багатоповерхівках

Інтернет за технологією PON в Івано-Франківську

Тривалі відключення електроенергії вже стали нормою для українців, проте все ж викликають дискомфорт з точки зору не лише побуту, а й можливості продуктивно працювати. У більшості випадків разом із відсутністю світла зникає й інтернет, у зв’язку з чим виникає потреба знайти дієвий спосіб завжди залишатися онлайн.

Провайдер Мережа Ланет пропонує мешканцям Івано-Франківська підключити інтернет за вигідними тарифами L+PON, XL+PON і XXL+PON, завдяки яким доступ до мережі буде залишатися навіть у разі відсутності електропостачання. Це можливо завдяки тому, що підключення відбувається за технологією PON.

Дійсні абоненти Мережі Ланет у м. Івано-Франківськ, які наразі підключені до мережі за технологією Ethernet, можуть замовити переключення на технологію PON, щоб мати можливість користуватися інтернетом під час відключення електроенергії. Вартість переключення аналогічна вартості підключення обраного тарифу та становить 1499 грн.

Для замовлення підключення за вигідним тарифом і консультації звертайтесь до операторів Мережі Ланет за контактним номером телефону, або залишайте заявку на сайті.