ДивоГІГ: справжнє новорічне диво від Мережі Ланет

Підключайте гігабітний інтернет на вигідних умовах і долучайтеся до благодійності

ДивоГІГ: справжнє новорічне диво від Мережі Ланет

Із чим у вас асоціюються зимові свята? З яскравими вогниками гірлянд і прикрашеною ялинкою, з передчуттям довгоочікуваних вихідних і подарунків, з вірою у справжнє диво та особливу новорічну магію. Проте творити справжні дива може кожен, ще й отримуючи приємні бонуси для себе.

Ми оголошуємо про старт новорічної акції, яку проводимо спільно з благодійним фондом «Голоси дітей».

В рамках акції нові абоненти Мережі Ланет мають змогу підключити акційний тарифний план «ДивоГІГ» і користуватися всіма перевагами гігабітного Інтернету та якісного ТБ усього за 9 грн на місяць до кінця весни. Підключення інтернету за акційною ціною — це не лише вигідно, а й зручно, адже завдяки зарезервованості обладнання провайдера на 100% ви матимете доступ до мережі навіть за відсутності світла.

Окрім цього, вартість підключення акційного тарифу буде перерахована до благодійного фонду «Голоси дітей». Завдяки цьому волонтери матимуть змогу придбати планшети для навчання та речі першої необхідності дітям, які постраждали від війни.

Фонд «Голоси дітей» допомагає дітям і сім’ям, які постраждали від війни, з 2015 року. Завдяки благодійним внескам волонтери надають психологічну допомогу та гуманітарну підтримку сім’ям, працюють з громадами й закладами для дітей в межах усієї країни. Ключове завдання фонду — допомогти дитині впоратися з тим, що відбувається навколо, та розвиватись.

Доєднатися до цієї надважливої ініціативи можете й ви. Отримайте доступ до інтернету на гігабітній швидкості навіть без світла та творіть новорічні дива разом із Мережею Ланет!