Вигравай 55" і 50" телевізори та інші призи від сервісу Ланет.TV!

На честь офіційного релізу оновленого сервісу Ланет.TV з можливістю замовляти пакети платних телеканалів, ми розігруємо крутецькі подарунки: два телевізори Romsat з діагоналями 55" та 50", 5 функціональних Android TV-приставок та 268 тижнів для перегляду найкращих платних телеканалів.

Вигравай 55" і 50" телевізори та інші призи від сервісу Ланет.TV!

Залишилось 2 етапи конкурсу (29.08, 05.09) та фінал (12.09).

Для того щоб потрапити у список претендентів на 50" телевізор, 4 Android TV-приставки та 176 тижнів підписки на найдорожчі ТВ-пакети, виконай такі умови:

      1️. Вподобай сторінку Ланет.TV;
      2️. Вподобай та поділись публікацією етапу (звісно, зроби її видимою для всіх).

Виконати умови потрібно до 10 години ранку дати наступного етапу, а вже о 15:00 у прямому ефірі на Facebook-сторінці Ланет.TV за допомогою random.org серед учасників ми розіграємо подарунки попереднього етапу конкурсу.

Бери участь у кожному з них і збільшуй шанс на виграш головних призів у фіналі, а саме – 50" телевізора з Android ТV-приставкою та підписки на 56 тижнів на пакет /PRIME. Кількість згадувань твого імені буде відповідати кількості етапів, у яких ти взяв участь.

Хочеш більше призів? Виконай додаткові умови, описані нижче, щоб потрапити в окремий список фіналістів, серед яких ми розіграємо:

  • 1 місце – 55” телевізор з Android TV-приставкою + підписку на пакет /PRIME на 56 тижнів;
  • 2-10 місця – підписку на пакет /BAZA на 4 тижні.

Додаткові умови такі:

      1. Передплати або пакет /BAZA, або /PRIME, або міні-пакет /VIASAT;
      2. Прив'яжи свій Facebook-профіль до акаунту в сервісі Ланет.TV.

Виконання додаткових умов не лише збільшить кількість призів, котрі ти можеш виграти, але й подвоїть шанси отримати головний приз під час основного розіграшу.

Офіційні правила конкурсу читай за посиланням.