Зустрічайте канали групи Discovery

Ще більше каналів Discovery в IPTV-пакетах Мережі Ланет

Зустрічайте канали групи Discovery

Шановні абоненти!

Раді повідомити, що відтепер абоненти Мережі Ланет можуть дивитись більше каналів групи Discovery.

Захопливі програми, найпопулярніші спортивні протистояння та справжні дива тваринного та рослинного світу – все це на телеканалах групи Discovery. Для перегляду відтепер доступні:

ID (Investigation Discovery) – тематичний телеканал про криміналістику. Транслюються документальні фільми та програми про розслідування таємничих зникнень, загадкових вбивств та інших злочинів, а також проєкти, засновані на архівних матеріалах, інтерв'ю та реконструкції реальних подій.

Discovery Science транслює програми присвячені науці. Наприклад, про космос, технології, геологію та тваринний світ.

Animal Planet – канал про тварин в безпосередньому середовищі проживання, розповіді про види, занесені до Червоної книги. Також увагу приділяють і домашнім тваринам.

Eurosport 1, Eurosport 2 – канали пропонують глядачам захопливі репортажі про спортивні події світу – такі, як тенісні турніри Великого шолома, велогонки Тур де Франс і автогонки 24 години Ле-Мана. Eurosport – це близько 3000 годин прямого ефіру на рік, і плюс до цього – безліч різноманітних програм і тележурналів власного виробництва, присвячених футболу, тенісу, легкій атлетиці, плаванню та іншим видам спорту. Влітку планується трансляція Олімпійських ігор в Токіо.

Шукайте телеканали в IPTV-пакетах «Baza» та «Prime» у високій якості HD.