З 01.01 Мережа Ланет припиняє трансляцію каналів «NewsOne» та «Максі TV» («НАШ») у всіх технологіях

Трансляцію телеканалів «NewsOne» і «Максі TV» («НАШ») буде припинено в аналоговому та цифровому форматах мовлення, а також у сервісі Ланет.TV

З 01.01 Мережа Ланет припиняє трансляцію каналів «NewsOne» та «Максі TV» («НАШ») у всіх технологіях

Шановні абоненти!

Повідомляємо, що з 1 січня 2019 року трансляцію телеканалів «NewsOne» та «Максі TV» («НАШ») в мережі кабельного телебачення (як в аналоговому, так і в цифровому), а також у сервісі онлайн-телебачення Ланет.TV буде припинено у зв'язку із закінченням строку дії договорів на право ретрансляції, а також з випадками порушень законодавства зі сторони телеканалів, які траплялися протягом 2018 року.

Так, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення нещодавно призначала позапланову перевірку щодо зміни структури власності телеканалу «NewsOne», неодноразово оголошувала йому попередження за недотримання правил мовлення у дні жалоби, а у серпні 2018 року винесла санкцію у вигляді попередження через порушення вимог Закону України «Про телебачення і радіомовлення», який забороняє транслювати передачі, виготовлені за період незалежності України, що містять популяризацію чи пропаганду «органів держави-агресора». Щодо каналу «Максі TV» також було застосовано санкцію - «оголошення попередження» через недотримання умов ліцензії (зміна програмної концепції та логотипу). Окрім того, Нацрада відмовила телеканалу у переоформленні ліцензії.

На даний момент у ніші інформаційних каналів, що транслюються Мережею Ланет, є великий вибір телеканалів як у пакетах кабельного телебачення, так і в сервісі Ланет.TV. Тож ми сподіваємося, що ви знайдете для себе джерело отримання новин про актуальні події.