Подвійна перемога: Інтернет маєш – ЗСУ допомагаєш

Благодійна акція на підтримку Збройних Сил України від Мережі Ланет та Благодійного Фонду АНТИТІЛА

Подвійна перемога: Інтернет маєш – ЗСУ допомагаєш

Чи є щось більш цінне за мирне небо над головою? Так, право обирати свій варіант майбутнього у своїй вільній державі. Саме за це право нині бореться вся наша країна: наші героїчні ЗСУ на фронті та кожен свідомий українець у тилу. Що потрібно, щоб вибороти це право? Згуртуватись і спільними зусиллями наближати нашу перемогу.

Тому Мережа Ланет разом з Благодійним Фондом АНТИТІЛА закликає долучитись до збору коштів для наших військових, які будуть витрачені на потреби української армії, яка щоденно наближає день визволення України від російських загарбників.

Долучитись до збору коштів можна у декілька способів:

  • Оформити підписку на регулярні донати в особистому кабінеті абонента Мережі Ланет, де можна вибрати один із варіантів регулярного внеску (чи всі відразу) – 50, 100 або 200 грн щомісяця – у Благодійний Фонд АНТИТІЛА.
  • Донатити кошти на акційному тарифі WIN. 100% коштів з будь-якого платежу, який ви здійснюєте в якості добровільної абонплати за тариф (суму внеску ви визначаєте самостійно), буде перераховано в якості донату на армію.
  • Взяти участь в конкурсних активностях на сторінках Мережі Ланет у Facebook та Instagram до 22.09.2022. Ви робите репости конкурсних дописів, а ми перераховуємо за кожен 1 грн в Благодійний Фонд АНТИТІЛА на потреби наших військових.

Приємні бонуси: серед усіх, хто стане благодійниками, проводитимуться регулярні розіграші цінних призів. Більше подробиць щодо способів донатити на ЗСУ та на що підуть зібрані кошти дізнавайтесь тут.

А ще ви можете не обмежуватись якимось одним варіантом, а допомагати донатити всіма трьома способами. Так ви збільшуєте свої шанси на виграш крутих призів – потужних повербанків і ноутбуків, а також мерчу від гурту АНТИТІЛА, а також свій такий важливий вклад у наближення перемоги та визволення нашої країни.

Разом до перемоги! Все буде Україна!