Додані нові канали на Ланет.TV

Абоненти кабельного ТБ та онлайн-сервісу Ланет.TV отримали доступ до нових каналів.

Додані нові канали на Ланет.TV

Шановні абоненти!

З радістю повідомляємо, що тепер в пакети кабельного телебачення від Мережі Ланет та в усі IPTV-пакети доданий новий канал на ювелірну тематику Genuine TV.

Genuine TV — український пізнавальний телеканал, який спеціалізується на продажі різноманітних прикрас, а також висвітлює процес створення коштовних шедеврів: весь шлях, від ідеї та пошуку мінералу до найскладніших ювелірних технологій. Прямі включення з місць видобутку каменів, репортажі з виробництв, інтерв'ю з дизайнерами, трансляція світових ювелірних шоу, закадрове життя команди телеканалу.

Шукайте телеканал Genuine TV в HQ-якості в пакетах кабельного телебачення «Baza+», «Prime+» та в усіх пакетах IPTV та на Ланет.TV.

Також в усі IPTV-пакети в SD-якості доданий ряд телеканалів:

  • NTA — український інформаційно-розважальний телеканал з чітким проукраїнським позиціонуванням, що мовить зі Львова. Інформаційно-аналітичні проекти оперативно і неупереджено розповідають глядачу про актуальні проблеми сьогодення. Програми власного виробництва телеканалу дають змогу відчути дивовижний колорит Західної України, зануритися у світ легенд та традицій, історичних фактів і цікавих особистостей.
  • UA: Дніпро, UA: Львів, UA: Харків, UA: Одеса, UA: Запоріжжя — телеканали Національної суспільної телерадіокомпанії України. Це громадські мовники регіону, що висвітлюють місцеві події, останні новини, нагальні проблеми містян.
  • КусКус — це розважально-пізнавальний телеканал про кулінарію, який показує різноманітність кулінарних напрямків, теорію і практику приготування їжі, вчить і пропагує культуру приготування і прийому їжі. В пакетах «Baza», «Prime» та мін-пакеті «CoreHD» телеканал КусКус транслюється в HD-якості.
  • TV7+ — головний телеканал Хмельницької області. В ефірному мовленні новини, політика, економіка, курси валют, спорт, погода, а також пізнавальні та комерційні передачі, прямі ефіри, телешоу.
  • В Full-HD якості доданий канал Погляд. Телеканал створено на базі незалежної інформаційної агенції. Основною функцією є забезпечення оперативною політичною, економічною, соціальною, культурною інформацією жителів Приірпіння (Ірпеня, Коцюбинського, Бучі, Гостомеля, Ворзеля). В форматі діалогу з активними громадянами та різноманітними експертами висвітлюються суспільно-політичні процеси та явища, аналізуються причини і наслідки тих чи інших подій.

Дивіться канали в сервисі Ланет.TV через браузерну версію або в Android-додатку.

Приємного перегляду.