Ще більше цікавих каналів на Ланет.TV

Ми постійно працюємо над збільшенням кількості каналів в сервісі Ланет.TV, які будуть цікавими для вас.

Ще більше цікавих каналів на Ланет.TV

Шановні абоненти!

Чудова новина для користувачів інтернет-телебачення від Мережі Ланет. В IPTV-пакети сервісу Ланет.TV додані нові канали:

  • NickToons – дитячий телеканал, який цілодобово транслює анімаційні мультсеріали. В програмній сітці каналу смішні та захопливі анімаційні шоу, підібрані спеціально під інтереси дітей у віці 6-10 років.
  • Paramount Channel – це телеканал, що транслює фільми провідних голлівудських студій, які сформували сучасний кінематограф. В ефірі є легендарні кримінальні драми вісімдесятих, класичні бойовики епохи VHS і високобюджетні блокбастери останніх років.
  • Setanta Sports+ – на каналі в прямому ефірі транслюють різнопланові спортивні змагання – футбольні турніри Англії (Англійська Прем’єр-ліга, Кубок Англії, Кубок Англійської Ліги), трансляції Національної хокейної ліги, Національної баскетбольної асоціації, а також автомобільні гонки Формули-1.
  • Fashion TV – український телеканал про моду, що позиціонується як “телеглянець” та “телеканал про все, що є модним”: творіння дизайнерів, стиль, естетика, спосіб життя, світські події, спорт, арт, висока кухня та подорожі.

Знаходьте телеканали в IPTV-пакетах сервісу Ланет.TV через браузерну версію або в Android-додатку.

Приємного перегляду.