Дивіться уроки в записі з Ланет.TV

Пропустили потрібні уроки онлайн? Дивіться їх у записі в сервісі онлайн-телебачення Ланет.TV

Дивіться уроки в записі з Ланет.TV

Нещодавно стартував освітній проєкт онлайн-навчання «Всеукраїнська школа онлайн», що покликаний продовжувати надавати учням 5-11 класів доступ до навчальних матеріалів шкільної програми. Ланет.TV підтримує цю ініціативу та навіть більше: в усіх платних пакетах в сервісі на період карантину стала доступною корисна функція паузи до 2 годин, що робить можливим перегляд уроку, який ви пропустили, у записі. Тепер не потрібно бути прив’язаними до екрану телевізора, адже ваші діти можуть переглянути те чи інше заняття, яке пропустили або погано засвоїли, скориставшись функцієї паузи та перемотки. Як це зробити, дивіться у відеоінструкції.

А також сервіс Ланет.TV надає публічний промокод tvpause, активувавши який до 01.07.2020, ви отримаєте 50 грн на основний і 50 грн — на бонусний рахунок. Суми цих коштів вистачить, щоб замовити пакет /CORE, у якому є всі канали, що транслюють уроки для 5-11 класів.

Промокод діє до 01.07.2020 для нових користувачів і для тих, хто раніше не мав платних підписок на Ланет.TV і не користувався публічними промокодами.

Для відображення змін може знадобитися перезапуск сервісу на вашому пристрої.