Відкрито Beta-тестування великого оновлення Ланет.TV!

Шановні користувачі Ланет.TV, відкрито Beta-тестування великого оновлення!

Відкрито Beta-тестування великого оновлення Ланет.TV!

Найважливішим нововведенням, що вперше стає доступним Beta-тестувальникам на Ланет.TV, є реалізація особистого кабінету, що дозволяє обирати та замовляти пакети платних телеканалів. Мова саме про OTT-пакети, що стають доступними всім мешканцям України без прив'язки до певної мережі.

У меню «ПОСЛУГИ» є картки основних пакетів: /CORE, /BAZA, /PRIME та підписок на тематичні пакети: /DISCOVERY, /TV1000, /VIASAT, /1PLUS1, /STARLIGHT, /INTER. Ними може бути доповнено основний пакет, якщо в ньому не вистачає певних каналів.

Для активації обраної послуги необхідно мати на рахунку достатньо коштів. Для поповнення в пункті правого меню «РАХУНОК» додайте спосіб оплати за допомогою платіжної системи iPay.ua та механізму онлайн-платежів Masterpass. Зверніть увагу на те, що для роботи з платежами в обліковому записі має бути додано номер мобільного телефону. Він буде використовуватись для підтвердження способів оплати.

Період надання послуг починається одразу після замовлення та за наявності необхідної суми на рахунку. Зараз доступні такі періоди для замовлення: 1 тиждень, 4 тижні та 14 тижнів. Чим більша тривалість обраного періоду, тим більша знижка. Статуси активних та замовлених послуг виводяться безпосередньо на картках в інтерфейсі.

Якщо ви підписані в Google Play Market на Beta-версію, то вже зараз оновлення з описаними можливостями доступне для завантаження. В іншому випадку долучитись до тестування можна за посиланням.

Окрім вже описаних можливостей ми зробили ще ряд оновлень:

  • оптимізовано алгоритм авторизації;
  • оновлено меню вибору облікового запису;
  • додано режим вибору профілю облікового запису;
  • поліпшено роботу списку каналів;
  • використано апаратне прискорення для відтворення відео;
  • оновлено плеєр;
  • розширено перелік пристроїв, що підтримуються;
  • підвищено стабільність.

Ми невпинно працюємо над тим, щоб ви могли будь-де отримувати цікавий контент у простій та зручній формі. Тож завжди відкриті до побажань та зауважень. Кожен ваш відгук - це ще один крок до спільного результату в побудові Ланет.TV.

Обговорити оновлення Beta-версії запрошуємо в спільному чаті _android_ нового ресурсу chat.lanet.tv, що покликаний зробити спілкування навколо та всередині сервісу максимально оперативним та комфортним.

Огляд нової версії Ланет.TV дивіться за посиланням.

Дякуємо, що користуєтесь Ланет.TV!