Зустрічайте нові канали!

Дивіться більше пізнавальних каналів в IPTV та ОТТ-пакетах

Зустрічайте нові канали!

Шановні абоненти!

З радістю повідомляємо, що тепер в IPTV-пакети Мережі Ланет та в сервісі Ланет.TV додані нові канали:

Перший автомобільний – канал в ефірі якого зібраний автомобільний медіаконтент як власного, так і іноземного виробництва. Це розважальні шоу та пізнавальні програми, автомобільні тести, репортажі з автомобільних виставок і презентацій, огляд автотоварів і послуг, поради та рекомендації експертів авторинку, світові автомобільні тележурнали, випуски новин тощо.

MTV Europe – канал поп-музики, створений спеціально для європейської аудиторії. Тут транслюються найпопулярніші хіти танцювальної музики, актуальні рейтинги, ток-шоу та інформація про новинки в музиці, кіно та в житті знаменитостей.

Епоха – науково-просвітницький телеканал. Основний контент складається з програм пізнавального та історичного характеру, оповідань про модних персон, специфіку культурного становлення, характерного для конкретної епохи розвитку.

Наука – науково-популярний канал, який розповідає про останні досягнення у світі науки. Тут можна ознайомитися з інформацією, яка зазвичай є складною для сприйняття, через призму розважальних і пізнавальних передач.

Терра – пізнавальний телеканал про подорожі, науку, історію та людей. Тут можна побачити найцікавіші місця, найекзотичніші страви світу, найдивніші ритуали, людей рідкісних професій, незвичайні свята, загадки історії, епохальні експедиції, таємниці всесвіту.

Фауна – інформаційний канал про живу природу. Дикі та домашні тварини тут показані в найбільш комфортному та природному для них середовищі.

Шукайте телеканали в HQ-якості, а канал Перший автомобільний – в HD, в IPTV-пакетах «Baza» та «Prime» та в OTT-пакетах AIR і FRESH в сервісі Ланет.TV.

Приємного перегляду!