«Ліга антитрасту» допоможе абонентам Мережі Ланет звернутись в АМКУ

«Ліга антитрасту» безоплатно допоможе користувачам послуг Мережі Ланет звернутись до Антимонопольного комітету у зв'язку з відключенням телеканалів чотирьох олігархічних медіагруп

«Ліга антитрасту» допоможе абонентам Мережі Ланет звернутись в АМКУ

З травня Мережа Ланет буде змушена припинити трансляцію каналів, які належать чотирьом українським медіагрупам:

  • StarLightMedia – 1 травня;
  • Медіа Група Україна – 5 травня;
  • 1+1 media – 19 травня;
  • Inter Media Group – 21 травня.

Зокрема, це стосується і найбільшого міста та адміністративного центру Луганської області Сєвєродонецька, більша частина жителів якого користується кабельним телебаченням Ланету та отримує інформацію з каналів медіагруп.

Щоб цьому запобігти, «Ліга антитрасту» заявила на офіційній Фейсбук-сторінці про намір безплатно допомогти абонентам Мережі Ланет подати звернення в АМКУ.

Для подачі звернення необхідно заповнити заяву «Ліги Антитрасту» за посиланням, у якій потрібно внести дані користувача, а також прикріпити скріншот чи квитанцію про сплату послуг Мережі Ланет або будь-якого іншого платіжного документа чи інформації з особистого кабінету. Це необхідно для підтвердження користування послугами Мережі Ланет.

Заяву в Антимонопольний комітет можна подати самостійно: з фізичним підписом на поштову адресу АМКУ (03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 45) або з електронним цифровим підписом на електронну адресу (slg@amcu.gov.ua). Або скористатись допомогою «Ліги антитрасту». Для цього потрібно залишити свої контакти за посиланням.

«Ліга антитрасту» – це спільний освітній проєкт громадських організацій «Рада захисту конкуренції та споживачів» та «Наші гроші».